gamzosgamzos Tugce_mrv 16 ay once spinal anestezi ile sezaryen oldum cok guzel gecti hic ameliyat olmamis gibiydim bebegimin ilk anini gormem ilk sesini duymam koynuma koymaları cok cok ozeldi 😍
Arifcaninannesi Tugce_mrv Cnm ilkaki kontorl ederler seni sen kendinde soyle uyusmadiginda ki illaki kontorl ederler
Tugce_mrv gamzosgamzos bende çok isterim devlette olucağım için çok güvenemiyorum uyuşma olmasa diye korkuyorum
SB_ gamzosgamzos sizin baya olmuş peki gerçekten kalıcı bi bel ağrısı oluştuğu doğru mu aşağı yukarı 1 yıl sonra ortaya çıkıyormuş
Aysema Tugce_mrv Tabiki spinal. Genelden sonra öksürük oluyor, ve o dikişlerle öksürmek çok can yakar.
yasemin333 Tugce_mrv uyuşursun ya uyuşmazsa zaten ameliyata başlamazlar ona göre önlem alırlar ben de yarın spinal olacağım inşallah sıkıntısız atlatırız🤲🏻
Es_eskaya51 Tugce_mrv zaten baktilar fazla tepki veriyosun aninda sesini kesiyorlar korkma😂😂😂 uyutuyorlar
Aysema Tugce_mrv Hic korkmayın, zaten o uyuşma beş sn içinde oluyor. Insallah sağlıkla kavusun yavrunuza 🙏
Ece-Nur Tugce_mrv uyuşmazsa zaten genel anestezi yapıyorlar bana öyle yaptılar ama spinal daha iyi bebeğini görmen açısından ve genel anestesizede uyanmak zaman alıyor üşüyorsun ağrın oluyor ilk uyandığında o ağrıyı hissediyorsun
Nurr_1 Tugce_mrv acı çektirerek yapacaklarını sanmıyorum devlette staj yaptım tüm sipnLlerde sorardik var mı his diye korkmayın 🥰
Jesca Tugce_mrv ben spinal tercih ederim çünkü bebeğimin ilk doğum anını görmek istiyourm canım o mutluluğu yaşamak istiyorum 🤗