Nisanurunannesi3850 Evet kizlar 4 cm aciklikla yatisim yapildi suni verildi suan sanci gelip gidiyo ben Duama hepinizi katiyorum sizde bana bol Dua edin🤲🏻🌸
Minnosunannesiii Nisanurunannesi3850 ayy kızımmm tek avazdaaa kavuşursun uz inşaallah duamda bana da yer ver lütfen doğum anındaki kişinin bütün duaları kabul oluyor 😉 bebeğime sağlıklı bir şekilde kavuşayım kocamın işleri yoluna girsin 😊
Mavilotta Nisanurunannesi3850 Allah sağlıkla kavuştursun inşallah 😊 Açıklığın da varmış inşallah çok sürmeden kolayca doğumunu yaparsın 🤲🏻
ozlemprlk16 Nisanurunannesi3850 allahim hayırlısıyla sağlıcakla kavuştursun inşallah canim dualarim sen ve bebeğinle🙏
Gllpkr Nisanurunannesi3850 ahh canım inşallah sağ salim doğur sancıların 10 dakkaya artık iyice vurur rabbim yardımcın olsun 🤲 sancıların gelince otur kalk bacaklarını büyük açarak yürü açılman kolay olur ve o sancıyı çok çekmemiş olursun
Linam6868 Nisanurunannesi3850 Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin insaAllah darısı bize insaAllah
Livanur_65 Nisanurunannesi3850 rabbim yardımcın olsun inşallah Rabbim hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin inşallah sağlıkla huzurla büyüsünler
Yigitkeriminannesi Nisanurunannesi3850 rabbim bir avazda kurtarsin lütfen bana da dua et bebeğim doğum kanalına girsin de doğum yapabileyim hayirlisiyla 40i geçirmeden 🙏🏻🙏🏻
defnes_mom Nisanurunannesi3850 Allah’ım sağlıklı bir şekilde kucağınıza almayı nasip etsin çok kolay ve rahat bir doğum olur inşallah 😍🙏
Msydn6 Nisanurunannesi3850 Allah çok bekletmeden bir avazda kurtarıversin inşallah bebeğinide seni de canım darısı bize bende bu pazar sezeryan olucam bir aksilik olmassa inşallah 🤲🏼🤲🏼🤲🏼
Nisanurunannesi3850 Doğurdum kızlar çok şükür cok tesekkür ediyorum hepinize güzel dilekleriniz icin🤗❤
Beycahanim Nisanurunannesi3850 Gözünüz aydın olsun Allah analı babalı büyütsün ☺️☺️ nasıl geçti doğumunuz suni sancı çok zor muydu
3441K Nisanurunannesi3850 hayırlı olsunn canımm hatrladm seni😊😊 Allah analı babalı büyütsün inşaallah nasılsın 😊
Nurcihn 3441K nabiyon kız bugünde doğurmadim bebeğin başı kanala girmiş dayanmış dedi doktor bugün cuma günü tekrar cagirdi cuma 40 oluyorum ama hala gelen giden yok nişan su gelirse gel dedi 🤷🏽♀️🤷🏽♀️
Nurcihn Nisanurunannesi3850 sağ saglim kucagina alırsın canim benim inşallah hiç korkma kucagina aldinmi sancı filan kalmıyor dualarına benide katarmisin 39+6 olucam gece yok gelmiyor benim oğlan banada dua et olurmu🥰🥰