Esrahuseyin_ Kızlar sütyen takmasak olur mu hamilelikte kaşıntım oluyor benim bide sürekli sizde de öyle mi
metehaninannesiii Esrahuseyin_ ben altı desteksiz sutyenlerden kullanıyorum annelerimizin kullandığı sutyenlerden hicbir kaşıntı olmadı cok sukur ustumde yok gibi
Yesimmm12 Suheyla06 ayni ben eltim faln goruyo seninkiler selam veriyo bize diyo napim sırtımı agritiyo takamiyorum😂
Menekseyorulmaz Suheyla06 keşke bende takmasam ama çalışıyorum 🙈 çözümü içlerinde destek olan sporcu atletletinde buldum çok rahat ediyorum.
Asyaayaz1 Ben gece takmıyorum gündüzde gelen giden olmadığı takdirde takmıyorum pandemiden dolayı kimse gelmiyor zaten😀
Mzgnormann Asyakuzusu aynen sarkma oluyo ben hiç çıkarmıyorum göğüslerim büyüdü ona rağmen destekli giyiyorum hala😂
Minnosunannesiii Esrahuseyin_ ben ağostos ayından beri takmıyorum 🤣🤣🤣 bırak evi dışarda bile takmıyorum artık 🤣🤣 yaa nefesimi kesiyor sıkıyor kalbim sıkışıyor Bi yuham oluyorum dışardeyken de uçlarına iki yar abandı takıyorum kıyafete ucu belli olmasın diye oh misss 🤣🤣🤣🤣🤣
midekoruyucu Minnosunannesiii ay bi an ben bu yorumu ne zaman yapmışım dedim 😂 çünkü birebir aynısını uyguluyorum 😂😂😂😂😂😂
Minnosunannesiii midekoruyucu kız boşver sene rahatımdan daha önemli ne var 🤣🤣🤣🤣 valla tek olmadığıma sevindim 🤣🤣🤣🤣
betul_kp Esrahuseyin_ sporcu sütyenler var ben onlardan kullandım. dogumdan sonra da bir müddet kullandım. cok rahat ettim
midekoruyucu Minnosunannesiii hiç sorma valla acayip rahatmış bunca yıl boşa işkence çekmişiz, yaşasın sütyensiz hayat 😂😂😂😂
Mom2525 Esrahuseyin_ ben yarım atlet giyiyorum l-xl almıştım zamanında hem çok rahat hem kaşıntı yapmıyor
Melikesvm Esrahuseyin_ bendede cok kasıntı yapuo kızarıyor gogsumun altları hep dısarı cıkarken takıyorum ve doktor zaten onermıyor evde desteklı sutyen takmayı. Takmayın süt damarlarınız acılsın dıyor