Morcivert07 Beyzademiirrr benim ilk doğumunda spinal olmustum ne baş sgrısı ne bel ağrısı hiç bişey yaşamadım ben. Bence Kişiden kişiye değişiyor haftaya yine sezeryan olucam ondada spinal olucam bi aksilik çıkmazsa.
Gigy Beyzademiirrr konuştuk detaylı evet , İstanbul da %95 spinal yapıyor pandemiden dolayı öyle diyim ,ondan merak ettim 😊sağlıcakla gelsin tüm yavrular 🌸
Gigy Biranne2 önce Allah’a sonra doktoruma emanet artık ,dusunmemeye çalışıyorum ,doktorumla da konuştum detayları ,biliyor tanıyor beni ,gerekirse sakinleştirici vs müdahale edilir zaten rahatlattı biraz konuşunca 🤭
OzgeSahin2 Beyzademiirrr ya inan bende 1 ay once oldum bi sorun gormedim bunyene bagli sen kendini daha iyi bilirsin
Hum69 Biranne2 bende de panik atak var haftaya çarşambaya gün aldım nasıl yendiniz ameliyatta bu panik olmamayı biraz bahsedermisiniz
Biranne2 Hum69 sağlıkla al kucağına öyle de olacak inşallah emin ol doktoruma yalvardım beni tam uyutun diye doktorum dedi ki kızım bu mucize bu anı görmek istemez misin yavrunun sesini yüzünü ilk sen gör ilk sen hisset o anları yaşa zaten acı yok sadece dokunuşları hissediyorsun emin ol ben girdiysem bide hiçbir sorun yaşanmadan ben çıktıysam yaparsınız hep güçlü olucam doktoruma uyucam herkes giriyor ben neden yapamayım dedim ve doktorun konuşması ağır bastı
Seyda6565 ocak2021 belkide olabilir yada bünyeyle alakalalıda olabilir rabbim kimseye yaşatmasın inşallah 🤲🏻🤲🏻
Hasibeakdemr Beyzademiirrr kişide kisiye çok değişiyor bende spinal oldum ama baş ağrım ya da bel ağrım olmadı bence kişiyle alakalı yasamadan bilinmez :)