Asya_2402 Beyzademiirrr Ben ilk oğlumda spinal sezaryen oldum ve abartmıyorum 1,5 yıl bel ağrısı çektim.Şimdi genel anestezi ile olacak doğumum inş.
Beyzademiirrr Asya_2402 evet doktorumda anlattı dezavantajlarını spinalim bende vazgeçtim genel istedim
Cigdemmom Beyzademiirrr inşallah sağlıkla kucağına alırsın spinal anestezi neden tercihin olmadı komple anestezi beni biraz korkuyuyor 😅
Beyzademiirrr Cigdemmom doktorum 15 gün baş ağrısı çekersin sonrasında da bel ağrıların olabilir dedi yani dezavantajları sonrasında çok o yüzden genele döndüm☺️
Brc35 Beyzademiirrr benim de yarın sabahtan sezeryan ım olacak. 2. Olmasına ragmen bende stresliyim. İnsallaj iyi gecer sağlıcakla yavrularımıza kavuşuruz 🤲
Beyzademiirrr OzgeSahin2 bende spinal düşünüyodum ama dezavajantajı çokmuş bende görmek istiyordum ama böylesi daha hayırlı bence😌❤️
rabia2595 Beyzademiirrr Nevsehirde hangi hastane ve hangi doktora gidiyosunuz bende Nevsehirdeyim. Saglikla kucagimiza alalim bebeklerimizi insallah 😊
Beyzademiirrr rabia2595 inşallah canım heo birlikte 🥰Kapdokya hastanesi Gülden hanıma gidiyorum çok memnunum❤️
Biranne2 Gigy korkma sakın benim kalbim 190 sanlara çıkar o derece ama hep kendinizi olumlu yönlendirin çoğu kişi yaşıyor bunu kötü olsa doğururlar mı 2 3 tane dimi bende 2. Ye hamileyim inanın doğum korkusu yok içimde siz ne kadar olumlu güçlü olursanız o kadar iyi geçiyor ☺️
Gigy Biranne2 önce Allah’a sonra doktoruma emanet artık ,dusunmemeye çalışıyorum ,doktorumla da konuştum detayları ,biliyor tanıyor beni ,gerekirse sakinleştirici vs müdahale edilir zaten rahatlattı biraz konuşunca 🤭
Mrb002 Beyzademiirrr anladigim kadarıyla bu kisiden kisiye gore degisiyor.. 2 gun once spinal oldum.. cok korkarak gittim ama en ufak bir agrim bile olmadi.. ne bas agrisi ne bel agrisi ne baska bir sey 😁 yani spinali yaparken bile anlik bir sey hic bise hissetmiyosun 😊
Beyzademiirrr Mrb002 evet canım kişiden kişiye göre değişiyormuş yan etkileri tabi sevindim senin adına,ben emin olamadım spinale zaten bütün işim cenabet gibi kötü gider 😂😂
OzgeSahin2 Beyzademiirrr ya inan bende 1 ay once oldum bi sorun gormedim bunyene bagli sen kendini daha iyi bilirsin
Hasibeakdemr Beyzademiirrr kişide kisiye çok değişiyor bende spinal oldum ama baş ağrım ya da bel ağrım olmadı bence kişiyle alakalı yasamadan bilinmez :)
zeynepyesimd Beyzademiirrr dün spinal anestezi ile doğum yaptım doğum sırasında hiçbir şey hissetmedim dokunmalar haricinde gerçekten çok rahattı sonrasında da zaten sürekli ağrı kesici veriyorlar ağrınızın olmasına çok imkan vermiyorlar ama yine de oluyor yani ilk ayağa kalkış önemli en zor kısmı da o sanırım ama onu da yapınca rahatlıyorsunuz ben bi de hareketli kalmaya özen gösterdim canım acısa dahi sürekli yürümeye çalıştım sezeryenliyim diyip yatmadım daha çabuk toparlanacağıma inanıyorum öyle, bi de sezaryen olduğu için sütüm biraz daha geç geldi
mjora Beyzademiirrr inşallah sıkıntısız ağrısız sızısız sağlıkla bebeğinize kavuşursunuz 😊 bende genel anestezi istiyorum müsaitlik durumunuza göre doğumdan sonra neler yaşadınız bizi de bilgilendirin lütfen 🌸
Beyzademiirrr mjora inşallah canım hep birlikte kavuşuruz😌❤️Tabiki yazarım musait bi zamanımda da doğum hikayemi
zeynepyesimd Baş ağrısı için nescafe tüketebilirsin bağırsaklarının rahatlaması içinde kayısı hoşafını tavsiye eferim
Egosto Beyzademiirrr merhaba ben de geçen sene oldum genel anestezi ameliyat sonrası öksürme hissi gelicek sürekli boğaz kuruduğu için elini mutlaka yarana bastır öyle öksür öteki türlü çok acıyor(bu çok önemli bir bilgi☺️) 10 güne ağrıların büyük oranda azalır.bolca yürümeye gayret et .Sana gaz çukarana dek komposto falan verirler iyice halsizleşirsin göm bi çikolata bomba gibi olursun(cocostar öneririm😊) Bebeği görünce tüm ağrılar geçer Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin😘