sgylnz06 Mk3804 28 yaşındayım sen peki bu arada bebeğin Sıla ismi gibi güzel kaderi olsun çok mutlu oldum vallaha 🙏
sgylnz06 Mk3804 ya bişey soracam sana ben yemek yiyorum oturuyorum ahanda midemin başında içerden böle bi sanki bi ip var çektikçe çekiliyor böyle ama nasıl kasılıyor midemin başı şeninde oluyormu
Mk3804 sgylnz06 yanma gibimi canım benim midem cok yanar eskir canim senin haftalarini ben hep hastanede gecirdim ilaclarla en agir ilaclarla durdurabildim
sgylnz06 Mk3804 ya ben mide böle ip var böle gerildikçe geriliyor kasılıyor midem bide biraz da olsa karnım çıktı artık benim 🙈 bide ben sigara içiyordum bıraktım meçbur 52 kiloydum şimdi 57 olmuşum doktora sordum bebeğin büyüyor dedi normal karnının çıkması dedi
Mk3804 sgylnz06 tabiki canım normal ben ilk zamanlar kilo verdim bulantilar yuzunden ama simdi aliyorum bazen karnim buyuk geliyo bazen küçük geliyo siskinlik te oluyo canim
Mk3804 sgylnz06 her türlüsü zarar bence kuzum bisver bebisini dusun daha cok küçük tam etkilenicegi zamanlarda
sgylnz06 Mk3804 yok hiç bişey yoktu bekarken bende iki kere kist çıktığı için doktor tedbir amaçlı çocuğun yerleşmesi için bebek için verdi 3 kutu bitirdim
kubr_pak sgylnz06 Benimde sol göğsümün altında meme ucu gibi küçücük kahverengi bi iz vardı ama çocukluğumdan beri vardı, hamilelikte biraz daha büyüdü gibi oldu doktora gittim aynı aksesuar meme dedi, bir şey olmaz herkeste olabilir dedi
sgylnz06 Mk3804 22 nisan perşembe günü ikili taramaya gidecek ozaman kesecek progestanı benden galiba
sgylnz06 kubr_pak benim koltuğumun altında ve iki önce bi tane daha çıktı bi koltuk altımda iki tane oldu şimdi uyuşuyor kolum çabuk yoruluyor kolum ciddi sorun açacak gibi benim başıma bu