sgylnz06 Bayanlar ben hamile kaldım sağ koltuk altımda şişlik oluştu doktora gittim aksesuar meme çıkmış dedi gebelik durumunda oluyormuş doğumdan sonra ameliyat dedi doktor benim gibi olan varmı?
kubr_pak sgylnz06 Benimde sol göğsümün altında meme ucu gibi küçücük kahverengi bi iz vardı ama çocukluğumdan beri vardı, hamilelikte biraz daha büyüdü gibi oldu doktora gittim aynı aksesuar meme dedi, bir şey olmaz herkeste olabilir dedi
sgylnz06 Mk3804 ya benim çok ağrım var yani değişik bi ağrı var kolumu kaldıramıyorum kaldırsam da uyuşuyor morarıyor kolum şeninde aynısını kuzum bide kaç aylık bebiş senin
Mk3804 sgylnz06 aynı canim eşimde koltuk altımı sever oynar bazen onun eli degdigi zaman cok agriyo bağırıp çağırıyorum resmen 33 haftalıgız canım sen kac haftalık hamilesin
sgylnz06 Mk3804 11 hafta 3 günlük ama benim annesinde vardı zamanında annemin ki çokkkk büyüktü iki koltuk altındaydı bide annem ameliyat oldu genetikmiş bu bizde ama çok ağrıyo sanki ameliyat diyoda doktor doğumdan sonra hemen nasıl olacaz ki ufacık bebeği bırakıp meçbur bir yaş dolacak bebeğin ben ancak böle olurum ya sen
Mk3804 sgylnz06 bende canım bebegim büyüsün biraz hatta sütten kesince giderim ancak ondan önce nasıl birakim bebegimi tabi o zamana kadar ikinci bebis gelmezse 😂
sgylnz06 Mk3804 hayırlısı olsun hakkimızda Sağa sağlim kucağımıza alalım da sana az kalmış darısı bana 🙈benimkinin cinsiyeti bile belli değil daha
Mk3804 sgylnz06 küçük daha annesi insallah iki haftaya ogrenirsin nazlı olmazsa kendini saklamazsa bu arada nerede ikamet ediyosunus ben kayserideyim
sgylnz06 Mk3804 Ankara’m güzeldir ya ya bişey soracam ben durduk yere ağlıyorum en ufak bişey dese biri ağlıyom çok fazla benim ki yoksa normal mi sende varmı böle bişey
Mk3804 sgylnz06 ayy kuzum var bendede tabiki fragmanlara agliyorum bi ara disarda calisan birinin pantolonunda kemer yok ip bağlamış diye hickira hickira agladim esim hep dalga geciyo benimkee😂😂
sgylnz06 Mk3804 canım mangal istemişti ama böle dışardan değil kendimizin yaptığı eşim ailem telef oldular nasıl yapacaz nasıl diye en sonunda hüngür hüngür ağladım böle annem dayanamadı balkonda mangal yaktı bana 😂😂😂mangal için ben ağladım ya
sgylnz06 Mk3804 ve benim gebeliğim okadar mucize olduki bekarken iki kere kist ameliyatı oldum 28 Ocak 2021 kistim patladı ve kist çok büyüktü çok umutsuzdum 14 Şubat evllk yıl dönünümmdü benim 1 yılım doluyordu meğerse kist patladıktan sonra ben hamile kalmışım 23 şubatta hamile olduğumu öğrendim ama varsa çok umutsuzdum hep kist çıkıyor diye çocuğum olmayacak diye Ama hep Allah’a güvendim hiç beni bırakmadı Rabbim
Mk3804 sgylnz06 Rabbimden umut kesilmez kuzum benimde 5 yilimda oldu hep tedavi gorduk öyle böyle olmadi bende pes etiim sonra kovit olduk ben o sıra hamile kalmışım 😂