Nrhnn oo baya çok tüketiyorsunuz aynen canım valla dikkat edin yedeğinize içtiğinizde herkesin her dediğinide yapmayın onun yerine armut yiyin günlük folik asit kadar yararlı yer elmasıda çok faydalı ben çok araştırırım herşeyi yoksa her kafadan bir ses çıkıyor benim doktorum herşeyi anlatıyor sağolsun mesela kimisi işte kokoreç ciğer yenmemeli der benim doktorum çok canın çekerse abartmamak kaydıyla ve çok pişmiş olmadı kaydıyla yiyebilirsin demişti yani canının istediğini ye ama abartmayın benim aç karnına kan verdiğimde başım dönüp gözüm kararır ilk zamanlar kan verdikten sonra yerdim doktora sorasım geldi ve beni uyardı son haftalarda yiyebilirsin sıkıntı olmaz aksine senin için ve doğum açısından daha rahat edersin ve çocuk doğduğunda da oda ayrıca rahat ediyormuş gaz sorununa çözüm bağırsakları çalıştırıcı faydası olduğu için benim doktorum her kontrolde rahim ağzımada bakıyor kapalı bir sıkıntı tok dedi sende sor bence kontrole gittiğinde rahim ağzı açıklığı erken doğum riski demek Allah korusun inşallah öyle birşey olmazda ama bence yeme artık