HappyMom Merhaba canımız annelerimiz, “Ramazan Ayının Vazgeçilmezi: Hamilelikte Hurmanın Faydaları” başlıklı blog yazımız yayında! Hamilelikte Hurma Tüketmenin Faydaları Hurmanın Doğumu Kolaylaştırıcı Etkisi Hamilelikte Hurma Tüketimi Hakkında İçerkler Linkte! https://www.mutluanneleriz.com/2021/04/13/hamilelikte-hurmanin-faydalari/ Annelerimiz kaçıncı haftasında, günde kaç adet hurma yiyor?
BlueButterfly HappyMom ara öğün olarak çerezle birlikte kahvaltıdan 2 saat sonra 1 ya da 2 tane yiyorum yanında kayısı ya da incir ile birlikte 3 ayligiz ve en başından beri yedim son aylarda da ac karnına günde 5 tane yemeyi düşünüyorum doğumu kolaylastiriyormus zararı olacağını dusunmuyorum tam tersi tatlı ihtiyacımi bastiriyor ve ben hiç çikolata vb şeyler yemedim daha …
Burcunuslu_ HappyMom ben 17+5 haftalık gebeyim pıhtı var oksapar kullanıyorum doktorum hurmayı yasakladı sizce pıhtıyı destekliyor olabilirmi
Gokceeeee-_ HappyMom Hamileliğimin başından beri yiyorum çok şükür bir sıkıntım olmadı şuan 35+3 olduk günde 4 tane 5 tane yiyorum
Portakalgeliyor 22 haftadayım dün ilk defa 2 tane yedim :p bundan sonra haftada 1 yicem 😂😂 doğuma kadar
E-kt Portakalgeliyor kız yok ya o kadarda yapma 😂günde bir taneyi geçmessen bişi olmaz allahın izni ile
mommysweet hamileiğin basından beri yiyorum aklıma geldikçe 2-3 şimdi 30. haftadayım hergün 3 tane düzenli yemeye basladım 35 ten sonra 7ye çıkarıcam
Gzey123 mommysweet rahim açılmasına neden old için ilk aylarda yenmez diyolsr bende çok seviyorum ama yemiyorum şuan 😯
Sevalbasarr Gzey123 ben bir iki tane yiyorum yaa metabolizmayıda hızlandırıyo çünkü zarar verirmi acaba
Lotte92 Gzey123 hamileliğimin başından beri çok sevdiğim için en az üç tane yiyorum ben de. Bir sorun yaşamadım çok şükür.
balmelek Gzey123 doktoruma sordum.dogumu kolaylaştırıcı etkisi yok fakat faydalı bir besindir tuketebilirisn dedi
Faynur Sevalbasarr ilk aylarda önermiyorlar doğuma son hafta kala öneriliyor çünkü doğumu kolaylaştırıcı bir etkisi var rahim açıklığını sağlıyor bana doktorum bu şekilde söylemişti
Nrhnn Faynur 19 haftalık hamileyim gün içerisinde gunde 7 tane yiyorum tatlı niyetine yemiyim artık korktum Ya
Selocan59 Bende hamile kaldığından bu yana bulantı olduğu için bişeyler yiyemiyorum diye hurma yiyorum çok şükür şuan birşey yok 10+6 günlüğüz sakıncalı olduğunu şimdi duydum erkenden kullanmamanın günde 4,5 bazende 1,2 bazende 6,7 tane
Mumeray Selocan59 6-7 çok fazla cnm dikkat et düşüğe sebep oluyor ilk aylarda 1 tane yemen kafi bence
Pamugunannesi1 17 haftalığım yemek istiyorum ama açılma yaptığı içinde korkuyorum tetikler falan diye o yüzden yemiyorum 🥺
Tsara Pamugunannesi1 doktoruza sorun isterseniz kulaktan dolma yanlış bildiğimiz ve duyduğumuz çok şey oluyor
Happy-41 Pamugunannesi1 caniniz çekiyorsa 1-2 tane yiyin faydası çok birde canınız çekiyorsa vücudun ona ihtiyacı var demek oluyormuş .
Seda344 Şekeri olana tavsiye edilmiyor kızlar. Dikkat edin. Kan şekerini yükseltiyor hurma. Bende günde 1 tane yicem. Böyle güzel gidiyoruz şükür. Bir de şeker çıkmasın başıma.
Aryas Burcunuslu_ sanmıyorum tatlı şeyler arkasından su için De çuru yaparmış kanı ama doktoruna sorsan daha iyi tabiii kan pıhtısı olduğunu nasıl anladınız kan tahlili ile mi ögrendiniz kaçınca hafta kaç tahlili yaptılar Benimde var gibi kan pıhtılaşmam ama daha gitmedim doktoruma size sormak istedim ??
Happy-41 Burcunuslu_ ya ciddimisiniz neden yasakladı acaba bende de var oksapar kullanuyorum hurmada yiyorum günlük 2 tane falan 🙄
Mk34 Hurma erken doğuma neden olur vs gibi şeyler yok arkadaşlar, herşeyin sınırı olduğu gibi onu da sınırlı olarak tüketebilirsiniz.Ben dokuzuncu haftamdayım doktorum günde bi kaç tane yiyebilirsin dedi herşeyin ölçüsü önemli olduğu gibi bununda ölçüsünü kaçırmamak lazım
Selocan59 Mk34 benimde kanda pıhtılaşma var bende oksapar kullanıyorum ve hurma yiyorum hiç doktoruma söylemedim içime kurt düştü inşaALLAH bişey olmaz dün doktora gittim hiç aklıma gelmedi sormak