Civciv_geliyor1 Kızlar 9 haftalık olduk bugün. Değişik değişik rüyalar görüyorum böyle saçma sapan alakasız anlamsız… hormonlardan mı acaba yaşayan var mı??
Beril55 Civciv_geliyor1 yaa bende öyleyim her gece bir sürü rüya🤦🏻♀️Hatta geçen gece rüyamda eşimin beni aldattığını gördüm sabah bi uyandım eşim işten yeni gelmiş ama nasıl sinirliyim boğacam adamı sanki o sinirle yastığa bi vurdum bende şaşırdım kendime😂eşim zaten şok😃
Senyil21 Civciv_geliyor1 tek değilmişim sevindim 😂 @Aynı durumu bende yaşıyorum valla sürekli uyanırım Allahtan çok su tükettiğim için gelip geri yattığımda başka bir şey görüyorum uyanana kadar bu böyle
Zeynp00 Civciv_geliyor1. Kızlar ben de kabuslar görmeye başladım köpeklerin filan üstüme atlatıp ısırdığını görüyorum aranızda böyle rüyalar da gören var mı hamilelikten önce görmezdim
halaycibasi O haftalarda bende öyleydim kalktığımda bu ne biçim rüyaydı ya diyorum bütün aksiyonları yaşıyordum ve bir tane de görmüyorum yani birden fazla rüya görüyordum bir gece de 😂 şimdi de yemek sofraları görüyorum sürekli 😅
Civciv_geliyor1 Senyil21 ya bende sevindim yalnız olmadığıma 😂uyanıyorum allahım bu nasıl rüyaydı diyorum
Beril55 Civciv_geliyor1 ne zaman geçer bilmiyorum 11 haftalığım suan 1 haftadir rüyalarla cebelleşiyorum😃
Civciv_geliyor1 Zeynp00 bende arada kötü rüyalar görüyorum canım ama genelde öyle saçma sapan rüyalar 😅
Zeynp00 Civciv_geliyor1 Aynen nasıl rüyalar böyle😃 Cinsiyet merakı da var tabi bir kız görüyorum bir erkek bi öğrenseydim de rahatlasatdık😃😃
kucuktosbik27 Civciv_geliyor1 malesef tamamrn gebeliğin yan etkisi😅 bazen öyle rüyalar görüyorum ki rüyadan yoruluyorum kabus gibi bitmiyo😅 bir insanın hayatı boyunca en fazla rüya gördüğü dönem hamilelik dönemiymiş zaten 34. Haftaya kadar geldik max 7 hafta daha sabret diyorum az kaldı bitecek😂😂
Kuyumcu Civciv_geliyor1 ah onlar ılerleyen vakıtte daha cok artıyor en basından berı aksıyın korku heycan fılmlerı cekıyorum ruymda 24 haftalıgım kı ben sureklı uyanıyorum gece
Ysmnbl Zeynp00 rüyamda kız görmüştüm ama doktorumuz erkek dedi hayırlısıyla inş değişik rüyalar böyle 12 haftaliga kadar 2 3 kere gördüm lekelenmem oluyordu benim hamileligimin 12. Haftasına kadar oldu bunun etkisiyle rüyamda da düşük yaptığımı görüyodum
Zeynp00 Ysmnbl Yaa aynı rüyaları görmüşüz ama bana doktor kız gibi dedi yanılma payı da var dedi bacaklarını bir türlü açmadı bebişim detaylıda öğrenirim artık🥰
Ysmnbl Zeynp00 Aynen detaylida tam öğrenirsin inş sağlıcakla gelsin bebisko 😊 sen bayburt ta mi oturuyosun