Yildizparlak Merhabalar adetime 6 gün var dayanamayıp hastahaneye geldim kan vericem acaba sonuç çıkar mı erken mi yoksa
[silindi] Yildizparlak merhaba benim 10 gün kala kanda çıkmıştı. Eğer gebelik varsa 6 gün kala kanda çıkar
diyetleyenanne Yildizparlak tanıdığım bir kaç kişi 14 gün kala öğrenmişti inşallah vardır canım 😍 bende kan veriyorum şu an
Yildizparlak [silindi] inşallah içimi baya rahatlattın 6 gün var benimde bu sabah aşırı bulantım olduğu için beklemek istemedim inşallah hayırlı haberi buraya yazarın
Yildizparlak SerpilEsra inşallah dua edin lütfen bir kimyasal bir dış gebelik var lütfen bu sefer normal bir gebelik olsun
Purpura26 Yildizparlak Evde test yaptın mı peki? Sonuç düşük çıkarsa da üzülme çünkü herkesin yumurtlama zamanı farklı oluyor. Ben 3 gün kala 17 değerle öğrenmiştim yani çok yeniydi daha 6 gün kala versem çıkmazdı mesela
Yildizparlak Purpura26 yok canım evde test yapmadım düşük de çıkacağı ihtimalini göze alarak yaptım çıkmazda adet olmazsam o gün yine yaparım çünkü hissediyorum var gibi