Oznur24 Keseyi kaçıncı haftada kaç beta hcg değerinde öğrendiniz acaba. Beta hcg 250 iken kontrole gittim kese yok şuan dedi.
NurCeren00 Oznur24 görürsün canım hiç merak etme. Gönlünü ferah tut ❤️ Çok iyi olacaktır. Ya sevinsene hamilesiiiiin 🥰 içinde minik bir insan var şu an kimse göremesede o seni hissediyor ❤️
Oznur24 NurCeren00 ya o kadar duygulandırdınız ki beni çok teşekkür ederim.inşallah Rabbim sağlıkla kavuşmayı nasip eder hepimize
Tazeeanneee Oznur24 canım benim değerimde 274dü kese vs göremedi doktor ertesi hafta 3900 ilede karımdam bakınca göremedi fakat rahim ultrasyonu ile hem kalbini duyduk hemnde kesemizi gördük sende birdaha gözükmez ise rahim ultrasyonu iste
Teachernry Lilasever merhaba ben ctesi günü gittiğimde kese 7 haftalık bebek 6 haftalıktı , kalp atışı duyamadık haftaya gel olumlu olumsuz bir şey diyemem dedi ama ben iki hafta sonra gitmeyi düşünüyorum sizce duyabilir miyim 🥺
Oznur24 @Tazeeanneee Ben vajinal muayene şeklinde bakıldım göremedi işte. Değerin düşük henüz 1 2 hafta sonra tekrar bakalım dedi.