Sevgiiiy Kızlar 36 haftalık hamileyim ve birkaç gündür geece kaşıntısı başladı. Gündüz hiçbir şey yok ancak gece inanılmaz derecede bütün vücudum kaşınıyor. Bu konuda bilgisi olan var mı?
SenaUysal Sevgiiiy 32 yim bende aynı oldum 2 gündür. Uyuz gibiyim ya sürekli farklı bi yerim kaşınıyor sanki, psikolojik oldu biraz da artık kaşındıkça kaşınasım geliyor 🤦🏻♀️
Ddmbcglu Sevgiiiy benım 25 ama yinede cok kasıntı oluyor geceleri kasımamaya dikkat ediyorum ama sabah kalktıgımda cızmıs oluyorum karnımı ince ince cizgi kabuk oluyo uykumda mı yapıyorum onu çözemedim yaaa
2kezanneo Sevgiiiy her yerim harita gibi kasinmaktan sabah bisey yok gece otururken de bisey yok ama tam uykuya geçecekken başlıyor uykuya dalamıyorum berbart bisey ilk doğumumu da bu yüzden erken yapmıştım
Babyyyymother Ddmbcglu ben aynı durumdaydim 2 gündür bepanthol sensiderm kullanmaya başladım ve rahatladim
Pkosendrom 2kezanneo benim de çok kötü oldu çatlakların sürekli kaşınıyor 36+5 im doktoruma foto attım bir iki kan testi ismi verdi bunları yaptırabilirsen bana gönder dedi. Zaten haftaya doğumum var belki bir umut bu hafta alır beni doğuma dedim ama almadı baksanıza Halime çok kötüyüm
Gzm14 Sevgiiiy hm kaşımamaya çalış canım zor gerçi biliyorum benim kaşıntım çok tu döküntülerim oldu cildiye ye gittim uyuz dedi salgın varmış dikkat edin
2kezanneo Pkosendrom ovv siz çok çatlamışsınız ama nemlendirici falan kesin kullanın bi nebze rahatlatır istediği tahlilleri bende verdim ama bisey çıkmadı ,benim bu gebeligimde catlagim olmadı ama tırnak diplerim bile kaşınıyor 🤷♀️
Nurssss Sevgiiiy bana hamileliğin üçüncü ayında oldu doktorum gebelikte normal demişti deli gibi kaşınmaktan uyuyamıyordum ama gecti kendiliğinden
Sevgiiiy Nurssss Babyyyymother bugün doktoruma sordum hamileliğin son zamanlarında kaşıntının tehlikeli olduğunu ve gebelik kolestazindan suphelendigini söyledi. Yarın gicem karaciğer enzimlerine bakacak. Eğer kolestaz çıkarsa 37. Haftaya kadar yani bir hafta içinde bebeği almam lazım dedi umarım yoktur
Ddmbcglu Babyyyymother bende bebeyağı kullanıyordum onu deneyim ozaman belki o daha iyi gelir tesekkür ederim