beyzanur_kbn Ben ilk muayeneye gittiğimde kese ultrasonda görülmemişti alttan muayene ile bakıldı ve görüldü doktorum içimi çok rahatlattı hic hir sakıncası yok demisti onun dışında gerek yok ilk baslarda boyle muayeneye
Linasalamandre beyzanur_kbn size yapılan çatı muayenesi değil ki ama normal vajinal ultrason değil mi ?
Sivas-torunu33 beyzanur_kbn 20 günüm kaldı haftaya kontrolüm var acaba muayene olanlar kaçıncı hafta da oldu onu merak ettim
Sivas-torunu33 Linasalamandre İlk haftalarda ben de aynıdıydım ama şimdi çatı muayenesini merak ettim 🤔🤭
Sivas-torunu33 Suheyla06 bir de Doğum yaklaştıkça bir stres tamam heyecanda var ama bilmiyorum stres alıyor ya yapamazsam ya olmazsa 😥☺️
Suheyla06 Sivas-torunu33 23+5 dün lekelenmem oldu bu günde bebeğin kasıklarımda olduğunu gördük doktorum hem vajina ultrasonu ile baktı hemde eliyle muane etti çatı muaneside öyle oluyormuş ☺️
Sivas-torunu33 Oykuaygun bende aynıyım 37 haftaya 38 olacam hani en azından temizliğimi yapıp öyle gitmek istiyorum hani çok fazla bir şeyliğim yok ama psikolojik herhalde
Sivas-torunu33 isimsizbiranne anladım kuzum allahım sağ sağlam kucağımıza almayı nasip eder inşallah 🙏😍❤️
Sivas-torunu33 Suheyla06 anladık kuzum ben o haftalarda alttan muayene etti hatta açıklık var dedi bebeğim hiç yuları çıkmadı şu an Doğum pozisyonunda ondan korkuyorum ilk gebeliğim hani nasıl bir sancı olduğunu da bilmiyorum 🤷♀️
Suheyla06 Sivas-torunu33 korkulacak bir şey olmaz inşallah doktorunun takibinde ve dikkatli ilerlediğin sürece bebeğinide alırsın kucağına 🤩
Nslhnkr Sivas-torunu33tam 10 günde 3 kerre yapıldı. Sanırım o içinde bulundumuz haftanın getirdigi şartlarla alakalı