minikprensimmm123 Yspnr Yok canım iyi doktor ama erdem hocaya alışkın olduğumdan ilk gittim bu doktora 2 hafta sonra tekrar gidecem bide eşim bebeğin videosunu istedi izin istedim çekebilir miyim diye ona felan izin vermedi hayır dedi
Yspnr minikprensimmm123 evet o konuda izin vermiyor icinizin rahat edecegi bi doktorda devam etmek en doğrusu hayirla kucaginiza alin insallah 🤲
zenginncanan minikprensimmm123 amiiin Allah razı olsun çok teşekkür ederim. Doğuma son 15gün kaldı inşallah hayırlısıyla kavuşurum yavruma🤲🤲
Hyrynur minikprensimmm123 bence bi kereye mahsus sa şehir hastanesinde cevat rıfat cündübey çok ilgili ve videoya çektirio zaten bu doktorda fakülteden şehir hastanesine geldi benmde düşük riskim var
MerveKaya38 minikprensimmm123 Prof mu canım bu Dr nasıl randovu alcam bilgi verirmisin numarası varmı yada benimde riskli kan pıhtılaşmam var faktör 10 testi yaptım kime gösterecek bilmiyom ignem yeterlimi diye
minikprensimmm123 MerveKaya38 Evet canım dçt öğretim üyesi diye geçiyor randevuyu kendi veriyor canım İnternet üzerinden alınamıyor fakülteyi ara kadın doğum bölümünü bağlayın dersen ordan hocanın ismini söyle yönlendirirler canım
minikprensimmm123 MerveKaya38 https://resimyukle.io/r/jkfxHhIje6 Canım bu resimde yazıyor dahili numara 0352 207 66 66 yı ara erdem hocanın dahili numarasını yaz bağlarlar sekreteri felan çıkıyor
Hnd3535 yusufalpmom fatma hanım fakiltedeydi ama hala orda mı bilmiyorum yusuf bey orda erdem bey yok artık diye biliyorum
Hnd3535 yusufalpmom benmkide riskli gebelik ama benm doktorum Mahmut tuncay özgün Fakültenin hocası Profesör. kliniği var özel olarak muayene ediyor. Fakültede hasta bakmıyor işlemler için fakülteye yönlendiriyor