zenginncanan minikprensimmm123 benim ki riskli gebelik o yüzden öğretim üyesi Fatma Özdemire gidiyorum muayene ücreti 160 TL çok ilgili ben çok memnunum ona gidebilirsiniz
MerveKaya38 minikprensimmm123 Benimde iki kaybım var şehir dışında oturuyorum ama ağırlaştım dün Kayseri’ye anneme geldim bende burda Dr bilmiyorum ayrıca kan pıhtılaşmam var bilen bir Dr varmı canım.
minikprensimmm123 Mk3804 Benim iki düşüğüm var şimdi tekrar hamileyim doktorum erdem Şahin Di hoca da bayramdan sonraya kadar yok izinli mecbur bayramdan önce muayene günüm var Bi seferlik başka hocaya gidecem ama hangi doktor iyi bilmiyorum canım
Mk3804 minikprensimmm123 anladım canım Rabbim hayırlı sağlıklı bi sekilde kucagina almayı nasip etsin insallah bende fakulteyi hic bilmiyorum sehir hastanesine gidiyorum bende
Birmucize_ Ben de kaysedeyim, fakülteye hiç gitmedim. Şehir hastanesine gidiyorum isterseniz ordan doktor önerebilirim ☺️
Birmucize_ Mk3804 Şeyma dağlıtınçezdi , ben en başından beri ona gidiyorum çok ilgili Bir doktor. Bir de Hatice Durmuş var onada bir kez gittim ondanda çok memnun kaldım . Zaten araştırıp gitmiştim çok tavsiye edilen doktorlar ikisi de ☺️
minikprensimmm123 zenginncanan Canım ultrasondayken video felan çektiriyor mu erdem hoca çektiriyor Fatma hanım nasıl acaba
zenginncanan minikprensimmm123 bebeğimde bazı sıkıntılar olduğu için bu zamana kadar aklıma hiç video çekmek filan gelmedi hep diğer problemleri konuştuk ama istesem mutlaka müsade ederdi diye düşünüyorum
Mk3804 Birmucize_ ben yarin gidicem hic birine bulamadim Mehmet ak oda iyi dediler ona gidicem insallah
minikprensimmm123 zenginncanan Canım benim çok üzüldüm lütfen kusura bakma Rabbım Şafi ismiyle yavruna şifa versin inşallah bol bol yasin oku hatta mubinli yasin yap ben çok öok faydasını gördüm internetden Bi araştır nasıl olduğu anlatılıyor inşallah sende faydasını görürsün
minikprensimmm123 MerveKaya38 Valla canım benim doktorum fakülte de Erdem Şahin 158 TL muayene ücreti o kadar memnunum ki iki kaybımda da başka doktorlara gittim hiç memnun kalmadım ikinci gebelikte tek aspirin başladı doktor yetersiz geldi bu bebeğimde pıhtılaşma çok yok ama ben sana hem iğne hem aspirin başlayacam dedi doktorum çok şükür herşey yolunda gidiyor ben sana bu doktoru öneririm ama şuan izin de 17 mayıs gibi gelecek miş bende Bi seferlik başka hocaya gidecem ama sonra yine erdem hocaya geçecem
zenginncanan minikprensimmm123 amiiin Allah razı olsun çok teşekkür ederim. Doğuma son 15gün kaldı inşallah hayırlısıyla kavuşurum yavruma🤲🤲
MerveKaya38 minikprensimmm123 Prof mu canım bu Dr nasıl randovu alcam bilgi verirmisin numarası varmı yada benimde riskli kan pıhtılaşmam var faktör 10 testi yaptım kime gösterecek bilmiyom ignem yeterlimi diye