Minnosannem12 Devlet hastanesinde bebeğin kilosunu söylüyorlar mi ben 32+6 haftalık hamileyim ama bu zamana kadar bende sormadım doktorumda söylemedi sorsam söyler mi.
mineu8 Minnosannem12 ilk gebeligimde hep devlet hastanesine gitmistim ve her hafta boy kilo soylemisti doktorlar simdi de sehir hastanesinde gidiyorum boyunu ben sormuyorum o da soylemiyor ama her hafta kilo karsilastirmasi yapiyoruz doktorumla 😄
Birsen2906 Minnosannem12 ben kızıma hamileyken herşeyi söylediler aynı doktora hiç denk gelmiyodum ama hepside soyledi zaten kagittasa yaziyodu..
zerrinayyildiz Minnosannem12 bende devlet hastanesine gidiyorum ultrason kağıdının sol alt köşesinde yazıyor ve zaten doktorun sekretere bilgileri söylerken söylüyor kilosunu sorsan soyler bence benim doktorum hep ne zaman kontrolüm olsa hep soyler
Husn-izan Birsen2906 canım kalp atışını dinledin mi sen günümüz beraberdi bi sorayım dedim ben stresten bi hal oldum beklemekten 😔
Suheyla06 umudum321 bu gün öğrendiğim bilgiye göre fl yazan sayıyı bir sayıyla çarptığında bebeğin boyu çıkıyormuş diğer türlü madde şeklinde yazmış cmni fotoğraf olarak atayım bakın ☺️
Belgin34 Minnosannem12 bende devlete gidiyorum her seferinde soruyorum söylüyor sorun tabikide soylerler