Kayasbht Beyazmelekkk Zeynep Nilda da güzel Zeynep zümra da sadece Zeynep ve zümra da çok güzel benim kızım olsaydı Zeynep koyardım çok beğeniyorum o ismi hatta Zümra yı da düşünüyordum 😃
Gamzeyigitcesur Beyazmelekkk zümra tek başına guzel bir isim zeynep nildada guzel vallahi bende kararsz kaldım 🤭
Buketkucuk Beyazmelekkk bence Zeynep bilindik ama asla eskimeyen güzellikte bir isim. Zümra da istiyorsanız birbiri ile uyumlu bence koyabilirsiniz ikinizinde gönlü olmuş olur🤗
Beyazmelekkk Buketkucuk bilindik olduğu için de koyasimda yok bir yandan . Ama bir yandan da hoş isim 🤭
Ozlem23 Beyazmelekkk bence ikisini birlikte koyabilirsiniz bana uyumsuz gekemdi ayrıca kullandıkça alisirsiniz zaten
Esin25 Beyazmelekkk zeynep Zümra çok zor Sadece zeynep olsun anlamı güzel ve hep popülerliğini koruyan bir isim zümra yı ben hiç beğeneyorum anlamnı blmiyorum ama bana zor isim geliyo
mmavi Beyazmelekkk Zeynep tek olarak guzel yanina bisey koymak isterseniz, daha kisa oz zeynep ela,eda,naz gibi kisa isim secebilirsiniz.