Kestanesekeri Ogi8 bana da dün doktor o spreyi verdi ama sürekli kullanmayacaksın dedi bir zararı yok muymuş sizin doktor onay verdi mi
Ogi8 Kestanesekeri zaten 3-5 gün maksimum kullanımı var içinde kortizon var dediler ama burnum hiç açılmadı mecbur kaldım kullandım inşallah bir sorun olmaz diye de dua ediyorum 😔
Kestanesekeri Ogi8 ben de bugün okyanus suyu kullanayım dedim sadece 10 dakika bi etkisi oldu sonrası daha da kötü oldu Allah yardımcımız olsun çok zor ya
Eski9 Hilalgk Bende yok yokki zaten 🙈 büyüyen bademcikler genişlemiş burun etleri yamuk burun kıkırdağı çene darlığı zaten nefes alamıyorum gitti tamamen bir çok arkadaş şikayetçi demekki doğumu beklicez napalim bazı yöntemleri deneyeceğim
Kamuran_celiik Eski9 bnm de aynı şekilde burnum tıkalı ve kanama oluyor eczaneden sinomarin sprey verdiler kullanınca baya bi rahat ediyorum ama sonra yine aynı yapacak bir şey yok 🤷
Seferiyehatun Eski9 nane yağı çok iyi geliyordu bana. Biraz yastığa minikte burna sürünce kolay uyuyorsun. Azıcık yakar gözlerini kapat bir şey olmuyor.nanali sakız ağzı yakar ya onun gibi burnunu hafif yakıyor.
Escyln Eski9 saf deniz suyu doktorum güvenle kullanabilirsin dedi baya işe yarıyo ben yatmadan önce sıkıyorum açtı burnumu