Gebelikte burun tıkanıklığı
Eski9 canım benim ilk ahlarda sık sık olurdu bide şimdi oluyor 29 haftalığız çok kötü aynısı da bende oluyor özelikle gece çok oluyor tuzlu suyla yıka burnunu bide sıcak buhar tut öyle yaptım biraz rahatladım ama yarın doktora randevum var sende gitmeyi ihmal etme kulak bogaz buruna
Doktorum okyanus suyu önerdi. Sterimar markasından aldım iyi geliyor. Bir de kaloriferden dolayı çok kuruyor hava o da çok etkiliyor burun tıkanıklığını. Soğuk buhar veren bi makine aldım geceleri çalıştırıyorum fayda ediyor. Sabahları tıkanık uyanmıyorum.
Ben de aynıyım alerjik rinitim var bide. Sterimar aldım cok iyi geldi ondan sonra nefes almaya basladım
Eski9 en başından bende de var ne kadar dirensem de burun spreyine başladım yarim yarim sıkıyorum yastığı da hafif dik yaparak uyuyorum 30. Haftamdayim hafifte nefes darlığı başladı zorluyor 😔
Eski9 ben de dün aynı bu sebeplerden doktora gittim baktı hem burnun tıkanık.Çok akmasından dolayı dedi hem de etim şişip kapatmış.1 tane hap verdi bi de okyanus suyu verdi bi de çok darlanırsan çok istisna olarak burun spreyi kullan dedi dün bi kerelik spreyi kullandım.diğerlerini kullanmadım Annemden dün doğdum sanki nasıl açıldı bi dk içinde
Tugbadabak-1 alta cevap yazdım ben de 12 haftalık hamileyim
Kestanesekeri Benimde zaten burun sorunlarim var etler genisti kıkırdak yamuklugu ve çene darlığından düzgün solunum yapamiyordum ama daha beter oldu
Eski9 Benim de aynıydı. Hava nemlendiricisi aldım yatmadan önce açıyorum. Sabaha kadar asla tıkanmıyor artık burnum. İçine dilerseniz nane yağı gibi yağlardan da damlatabiliyorsunuz. Çok iyi geldi bana 🍀🍓
Eski9 hamilelikte horlamak çok normaldir ama benimde burnum tıkalı hatta son 2 gündür sol kulağım tıkalı oluyor
Aynı sıkıntı bende de var, doktorum okyanus suyu al sık burnuna dedi ama sıkıyorum 2 dakika sonra sanki hiç sıkmamışım gibi yine tıkanıyor. Çaresi yokmuş maalesef , doğumdan sonra geçer dedi doktor