Eski9 1 aydır benimde aynı şekilde 13 haftalık hamileyim bizim gibil olanlar var mı
Gebelikte burun tıkanıklığı
Eski9Aynı durum bende de var 2 yastıkla yatmayı dene canım bi nebze iyi geliyor 29 haftslık hamileyim bende
3prensesannesiii Zaten yastığım çok yüksek iki taneyle boynunuz agrimiyor mu 🥺 çok zor ya horluyormusum bide arada 🙈
@Eski9 30.haftadayım bende de hala aynı durum var temizle temizle gene tıkalı bide kanıyor doktor normal dedi ikiside
Eski9 35.haftamdayım. En başından beri durum aynı. Sanki birisi ağzımı burnumu kapatmış da ben nefes almaya debeleniyor gibiyim. Çok kötü derecede. Odadaki kalorifer peteğinin üzerine ıslak havlu koyuyorum bi nebze odayı yumuşatıyor ama maalesef hala nefes alamıyorum şu an beni bi görseniz 😥
Eski9 bende aynıyım bitek ılık duş iyi geliyor bana. Akşamları duş aldığımda mışıl mışıl uyuyorum buhar burun açıyor.
Burun bandı ile daha rahat uyuyorum. Deneyebilirsiniz.
Eski9 benimde ayni sekilde 32 haftaligim basindan bu yana hep burnum tikanik doktorum bebekler icin kullanilan okyanus sulu burun spreyi verdi onu kullanıyorum
minikkizannesi Benimde öyle temizlerken kanlı geliyor valla artık ilerleyen haftalarda nasıl nefes alcam bakalım bir yandan koca gobek bir yandan tikali burun ağzımdan aldığım oksijen yetmiyor sanki boğulacak gibi oluyorum 😁😁
Eski9 bende sadece geceleri uyumak için yattığımda ve sabahları ilk uyandığımda oluyor fakat bir süre sonra geçiyor. Hatta geceleri tıkanıklıktan ötürü boğazım bile kuruyor sürekli su içmeye kalkıyorum fakat gebelikte normalmiş yapacak birşey yok öyle burun spreyi falan da kullanamıyoruz maalesef 🤷🏻♀️
Eski9 ay benim de öyle. Su içsem bile midem yanıyor. Tek çarem iyi ki var dediğim gaviskon şurup. Bi kaşık alıyorum anında kesiyor. Doktorum da gönül rahatlığıyla içebilirsin hiç bir şekilde kana geçmez bebeğe zararı olmaz dedi. Eğer içmesem ejderha gibi ateş çıkar ağzımdan. O derece bi yangın 😂