CaglaYusuf Nida nesli neslihandan gelir uzun nesil anlamında kısaltılmışı mira'da birkaç dilde anlamı var türkçede doğru yönünü belirlemek için kullnlan tahta pusula vb. Ve gök yüzünde en parlak ve tek olan bir kuyruklu yıldız adı . en çok yıldız anlamına geldiği tabiri kullanılıyor
mercimek @Nida amin canım cümlemize sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah🙏🏻 Teşekkürler teyzesi siz de en kısa sürede bulursunuz güzel bi isim inşallah💕
Minikfasulye Nida bi anda agzindan cikti basta esila diye tutturdu kotu bi anlam gordum bi yerde vazgecti eylul yekru dedik yekru erkek ismi diye geciyoms en son duru dedi bnde asilay diyodum durudan gecmedi bende olsun dedim 😂😂
Dilekerdmr Homozigotmutant ay evet eşim söyledi banada oğlumuz olursa Oğuz Kaan yada göktuğ Kaan nasipse 😊
Hifaa İpek, isra naz , şura ve yüsra isimleri arasında çok git gel yaşadık son karar değişmezse hifa oldu şimdilik🙈 ama yinede ufak bi acaba mı var 😂
Hayatannesi Nida ben Melike , melisa , Yagmur , hayat , gülçin , Nazli oyle isimleri cok guzel buluyorum
Hayatannesi KayaAlTimimi yaa sizmi irak'lisiniz esinizmi cunku bende irak'liyim ama esimle beraber hep turk isimlerini beyenirim vede cok severim
KayaAlTimimi Hayatannesi canım eşim Iraklı ☺ Siz nerede yaşıyorsunuz bizde Türk isimleri düşünüyoruz zaten hep canım
Hayatannesi KayaAlTimimi Biz Irak'liyiz Ne guzel rabbim insallah bebeyinizi anali babali buyutsun insallah ☺
KayaAlTimimi Hayatannesi Allah razı olsun canım sizinde Rabbim analı babalı büyütsün kucağınıza versin ☺ Canım ben Türküm ☺ Bağdat da oturuyoruz eşim Iraklı Bağdatlı 😂
Mzeynepp Nidane kadar güzel bir isim 🙂 bahtıda güzel olsun inşallah🙂 bende kızıma Bilge ismini koymak istiyorum inşallah. Ayla ve ülkü ismini de çok beğeniyorum.