elfaksyy 33 haftalığım normal kılıyorum ama secdede başım patliycak gibi oluyor demek sade bende olmuyormus🤔Artık yavaştan zorlamaya başladı nekadar dayabilirim bilmiyorum.
Yusra17 Askiletotomsu Hz. Peygamber (s.a.s.), “Namazı ayakta kıl, güç yetiremezsen oturarak kıl, buna da güç yetiremezsen yan üzere yaslanarak kıl.” (Buhârî, Taksîru’s-salât, 19) buyurmuşlardır.
Bebegim5 momkubra ben yeni hamileyim kasıklarıma kramp giriyo acıyo baya namaz kılarken bişey olur mu ki
Sineemiis Kayasbht rahim büyüdükçe kan basıncı basa vururmuş bugün kendi durumumu araştırırken okudum sizin haftalarınız da oluyomus ama ilk haftalarlada da kan miktarı artıyormuş hormonlar falan coştuğu icin bas donmesi bas agrisi normal diyorlar tansiyonum da normal aslında 11/7 ama bilmiyorum 😔 sanki çok rüzgar yemişim de kafamı usutmusum gibi
Kayasbht Sineemiis hamilelik tabi kolay olmuyor her annenin kendine göre zorlukları oluyor rabbim yardımcımız olsun hayırlı kolay hamilelikler ve doğumlar dilerimm🌹
Sogancik Sineemiis canım ben de 9 haftalığim. 2 gündür kulak içlerim yanıyor sanki. Kafamın arkası da aynı şekil ağırlık da var sanki. Gebelikten önce de böyle olmuştu kulaklarıma da baya vurmuştu. Acile gittim tansiyon olcturdum. Normal çıktı. Doktor fıtık da olabilir saçların ıslak çıktığın olduysa ondan da olabilir demişti. Valla şu an netten bakmaya Korkuyorum tansiyon çıkar diye🙄 BU gidişle eve tansiyon aleti Alicam. İnşallah yaşadığımız bu durum normaldir
Bebekbaylar momkubra ay oructan sonra namaz soruyolar bode dedim posta girerken kusura bakmayin hakkiniza girmiş bulundum hakkınızı helal edin normal kilamiyorsaniz elbette oturarak kılabilirsiniz hayırlı ramazanlar rabbim kabul etsin 🥰
hiraselesra momkubra 4 ayim bitmesine 1 haftam var ayakta kiliyorum allahim izin verdiği sürece gücümün yettiği sürece ayakta kılıcım allah hepimziin kıldığı namazlari kabul etsin 🤲😘
Bebek3444 momkubra 5.ayım bitti ayakta kılmaya devam ediyorum bi sıkıntı olmadığı sürece ayakta devam 🌸
Lezginka momkubra 6 ay, artık oturarak bazen gücüm olursa ayakta normal kılıyorum. Genel olarak oturarak ama
Nimet-efebspnr38 momkubra zaten mantıklısı bu ki sormaya gerek yok büyüdükçe eğilemezsin ve oturarak kılarsın 😑
Mavi87 momkubra benim 6 aylık, secdeye gittiğimde yüzümde basınç oluyo resmen. Oturarak mı kılsam dedim ama biraz daha böyle devam ederim ben
Mavi87 Yusra17 bu nasıl cevap ya böyle? İyice zıvanadan çıktınız artık. Dalga geçecek başka post bulun!
BabyYoda Mavi87 Aslında dalga geçmemiş çok güç durumlarda yan yatarak kılınabiliyor 😕 yatalak hasta bile çoğu mezhepte göz ile ima ederek de olsa kılmalı deniyor
Yusra17 Mavi87 dalga geçtiğimi nerden çıkardınız yatarak da kılınabiliypr gayet ciddiyim hadis i şerif var bunla ilgili rica edicem araştırıp sonra cırlayınn terbyeslik yapmayın
Yusra17 Mavi87 Hz. Peygamber (s.a.s.), “Namazı ayakta kıl, güç yetiremezsen oturarak kıl, buna da güç yetiremezsen yan üzere yaslanarak kıl.” (Buhârî, Taksîru’s-salât, 19) buyurmuşlardır.
derya_tatli BabyYoda canım bende kan sulandırıcı iğne kullanıyorum kolundan da vurabilirsin ben hep kolda vuruyorum
derya_tatli BabyYoda evet benimde çok canım yanıyor morardı ama karından cesaret edemiyorum. Hem şimdi karnın küçükse vurabilirsin ama ilerleyen zamanlarda kola alışman gerekecek 😕