EmineYavuzhan1 Kızlar tam 20 haftalık oldum ama hala hareketlerini hissetmiyorum randevum da 26 martta 1 aydırda muayene olmuyorum sizce bi sıkıntı mı var ne düşünüyorsunuz 😢😢 Yarın hastaneye gideceğim
Meless EmineYavuzhan1 hayır tabiki niye bir sıkıntı olsun hareketli bir insansanız 24.haftanıza kadar hissetmeyebilirsiniz🌸
New34 EmineYavuzhan1 ilk gebelikte 21+4te hissettim hatta ikincisinde bile 21. Haftada hissettim hissetmeniz yakındır normal bakmayın 12.13. Haftada hissettim diyenlere ☺️
Fndmrplt EmineYavuzhan1 bende 19+3 haftalık hamileyim daha yeni hissetmeye başladım doktorcum bağırsak haraketi gibi hissedersin şuan demişti belki bağırsak haraketi gibi oluyordur sizde belki de bebisiniz size kendini hissettirmek icin hazır hissetmiyodur kendini ufaklık ne zaman isterse o zaman tekmiklesin 🤪🤩
Busrasener43 EmineYavuzhan1 bende öyle dusunurdum canım ama hamilelikten hamilelige degisiyor herkez erken hissetcek diye bi kural yok benim bebeğimde daha yani yeni kipirdanmalara basladı 20+4 te hissetim tam olarak korkma yani normal bi durum
Lavininannesi1 Bende 24 haftalık oldum normalde sürekli hissederdim bugün hissedemedim acaba normal mi ilk gebelik olunca insan ister istemez tedirgin oluyor 😔
Rjn5656 Lavininannesi1 canım inş bsy olmaz . çok hareketli isen . bnde 25 haftamdayim kaç gün temizlik yapıyorum çok Yoruldum hareketleri de azaldı çok şükür tepki veriyorda gene insan korkuo
Dunyyam Fndmrplt EmineYavuzhan1 bende 21.haftadayim hissetmiyorum bugun kontrole gittim.doktora da sordum biz hareket takibini 7.ayda itibaren yaoiyoruz suan hissedemeyebilirsin hala sert hareketleri olmadigi icin sen bagirsak hareketleri sanabilirsin dedi icini ferah tut.cok korkuyorsan saglik ocaginda hissetmiyorum hala dedigimde kalp atisina baktilar oyle yapabilirsin
EmineYavuzhan1 Busrasener43 Ya hemen hissetmek hissediyorum biraz da heyacanlıyımm canım bide çevremden neden kıpırdamadı diye soranlar oluyor o yüzden korkuyorum
paradiseeeeee EmineYavuzhan1 önümüzdeki hafta hissedersin merak etme bende 20.21 arası hissetim için rahat olsun
Lavininannesi1 Rjn5656 Aynen canım gün içinde hareketliyim inşallah sağlıkla kucağımıza alırız bebeklerimizi🙏
Rjn5656 Lavininannesi1 amin CNm inş . normalde kızım çık hareketli idi ben çok Yoruldum ole kaç gün bide tup bebek olunca tedrgn oluyorum 😐
Meless EmineYavuzhan1 odur büyük ihtimal böyle içinizden kebek uçuyormuş gibi yada tırtıl yürüyormuş gibi olur. Telaşlanmayın hiç keyfi yerindedir🌸
New34 EmineYavuzhan1 hayır ya hiç öyle karamsar olma ben bazen okuyorum 15te hissettim Yok 13te hissettim hep o tipler yüzünden oluyor böyle. yalan vallahi yalan ya. Doktorlar bile hissedemezsin diyor senim haftan normal bugün yarın hissedersin ☺️☺️
EmineYavuzhan1 Meless Yaa o zaman oydu hissettiğim 😍😍 İçten gıdıklanıyordu karnım hatta sahurda tahin pekmez yedimm inanılmaz gıdıklandı 😂😂😂
Busrasener43 EmineYavuzhan1 banada sorarlardı canım daha haraket etmiyormu kıpırdamıyomu diye sinir olurdum okadar güzel bişeymişki tarifi yok çok yakında hissediceksindir sabret 😇😅
Cicek10 EmineYavuzhan1 ben de aynı canım hiçbir sorun yok daha yeni gittim detaylı ultrason yaptı doktor ama hareketlerini hiç daha hissetmedim sırtı göbeğime doğru duruyor bazen bir şişlik hissediyorum o kadar
EmineYavuzhan1 Cicek10 26 Nisan detaylı ultrason tarihim canım bekleyeyim mi yoksa yarın gideyim mi sence
Cicek10 EmineYavuzhan1 yani şimdi bir şey diyemem ama sadece ben de hiç ama hiç hissetmiyorum fakat Allah’a şükğr sağlıklı dedi doktor o zaman da pek takmadım açıkçası hareket hissetmeyi sizin de bir şey yoktur diye düşünüyorum benimle aynıdır diye
Lavininannesi1 Rjn5656 Sanırım kızlar biraz nazlı oluyor benim kız şahsen öyle 🥰Allah’ın izniyle sende sağlıkla kucağına alırsın cnm Allah size bağışlasın 🙏