3441K ozlemprlk16 ee belli oldu şimdi annesine çekmiş😀 benimde erkek olcak inşaallah 😊💙 evet sıcak suda iyi geliyor diyorlar benim belim ağrıdığında hafifletmişti iyi gelmişti
ozlemprlk16 3441K bende bel ağrısı da yok hiç biseu yok karnımda bi top var sanki herkes öyle diyor ben sadece yatakta sağ ya da sol tarafa yatiyorum sürekli baskıdan yanlarım ağrıyor başka da bisey yok yani
3441K ozlemprlk16 benim oluyor adet agrisi gibi sonra geçiyor ayaktayken de aşağıda baskı hissediyorum oyle yani bu 😊
ozlemprlk16 3441K ne güzel bende hicbisey yok bazen gaz sancısı oluyor tam seviniyorum heralee yavaştan geliyor diye sonra hevesim kursağımda kalıyor
E-sez85 3441K aynı şekilde korku heyecan birlikte 🙈 saat 11 de randevum sonrası yatış olabilir dedi sizin kaçta
Sulemakeup1 mervedonmez_1 bende 39+6 da yön ama çıt yok normal doğum çok istiyorum nst de sancım ufak ufak çıkıyor ama açılmam yok bende de sancı hissi yok
mervedonmez_1 Sulemakeup1 benim de nst sizin gibi ufak dalgalanmalar var kasık ve bel ağrilarim oluyor arada inşallah güzel ve kolay bir doğum olur hepimiz için🤲🏼🐣
E-sez85 3441K hakkımızda hayırlısı ne ise o olsun artık duadan başka bişi gelmiyor elden 🤲beklemek son zamanlarda daha da zor
1prenses1prens-moms mervedonmez_1 korkarım bende böyle olucam 39+0 haftaligiz ama tık yok 40 haftayı 1 -2 gun geçince başlamasını istiycem dogumu yoksa bu kiz gelmiycek 😂😂
mervedonmez_1 glbyz93 Allah’ım doğumunu kolaylaştırsın inşallah canım🤲🏼 yakında doğuracak olan bizimde inşallah😊
Rukiyekorkmazz27 glbyz93 Inşallah zor geçmez doğumunuz rabbim şu mübarek ayda yanınızda olsun sağlıkla alın kucaginiza
busratatas Yaa banada cuma gel bakalım dedi 39+0 ız bizde bir parmak açıklık var dedi ama suyum azalmış ne yapmam gerekiyor bilmiyorum şu an için yeterli dedi doktor ama sezaryen istesem mi yoksa beklesem mi bilemedim
mervedonmez_1 ozlemprlk16 canım bana da çatı muayenesi sonrası sana dediğini dedi kanama falan olmadı. Açılmam hiç yoktu şuan nasıl bilmiyorum. 39 haftada bakmıştı