CeyhunMelikeMislina Songulll123 bana da aynı şeyleri söyledi cnm peki yaptırdın mı genetik test falan
Songulll123 CeyhunMelikeMislina sıvı alcaz dedi aldırmadım sonra sakat olursa bir ömür boyu bakcan mı o zaman dedi doktor bizde eşimle ne olsa kabulumuz dedik Torch testi yaptı doktor şimdi onu bekliyoz sonucunu
CeyhunMelikeMislina Songulll123 Hayırlısı olsun canım inşALLAH hakkında bende sıvı içim sonuç bekliyorum
Meltem01 Songulll123 bu testler kaçıncı haftada yapılıyor acaba siz ikili test yaptırdınız sonra sizden başka testler de mi ıstedıler anlamadım merak ettıgım ıcın soruyorum bizden de ister mi doktor ben 11haftalıgım daha yeni ikili test yapıldı sadece
Songulll123 CeyhunMelikeMislina sağol canım sende bende herkes sağlıkla hayırla evladına kavuşsun inşallah
CeyhunMelikeMislina Songulll123 İnşALLAH cnm benim 🙏 sonuçlar için haber verirsin cnm inş merak ederim
Songulll123 CeyhunMelikeMislina CeyhunMelikeMislina bugün torch testimiz temiz çıktı bakalım haftaya randevum var beyindeki kist ve parlaklık ne durumda😊
CeyhunMelikeMislina Songulll123 iyi çok şükür canım 🙏canım benimde bugün toxo pcr temiz geldi çok şükür şimdi sıra cvs testimizde inşALLAH temiz gelir oda canım.
Songulll123 Meltem01 canım önce ikili sonra dörtlü test istedi benden bunlar temiz geldi 21. Haftada detaylı ultrason istiyor orda çıkıyor herşey