melikeyldrm_54 Kızlar nasılsınız ? Benim belim çok ağrımaya basladı bugünden beri yürürken topallıyorum benim gibi olan varmı heryerim çok ağrıyo ve sabahları çok yorgun kalkıyorum😒
paradiseeeeee melikeyldrm_54 34.5 deyim rahim agrılarım var kasılmalarım var yatakdan kalkmak işkence oldu hayırlısıyla doğum yapsaydık saglıkla hepimiz 🤲 benim daha 5 hafta var siz benden iyisiniz gene
Gigy melikeyldrm_54 çok şükür iyi gittik bu zamana kadar aktif çalıştım hep, ama birden agirlastim ben de sanki,ağrı vs değil de bebiş yukarı çıktı sanki 35 e girdik biz de,yürürken bile zor oluyor 🙈 🤰
BurcuLice melikeyldrm_54 sabahları bende zor kalkıyorum yataktan ama henüz bi ağrı vs olmadı sadece gece sanki bacaklarım kopuyor ağrıdan bilemiyorum nedenini
Yesimmm12 Bende aynıyım bel- sırt ağrısı bittim artık aradada sancı geliyo benim doğumda 8 Mayıs’a denk geliyor
Esekoldurengunes 36+1′im. Çok şükür ağrım yok. Sadece göbek iyice büyüdüğü için birazcık zor yürüyorum, çok ağırlaştım. Bir de zaman zaman çatı ağrım oluyor bu aralar. Mide yanması ise son zamanlarda çok zorlamaya başladı 😞
melikeyldrm_54 Esekoldurengunes evet ya çatı ağrısı bende çok erken basladı ona zaten alıştım midem hergün birkaç kez yanıyo ama topallayarak yürümeye basladım bel ağrısı yoktu oda geldi Allah hepimizin yardımcısı olsun 🤲🏻
Esekoldurengunes Minnosunannesiii Hiçbir şey fayda etmiyor bana artık, birçok şey denedim. Susamı nasıl tüketeceğim? Bir de onu deneyeyim bari
melikeyldrm_54 zeynepylmz kızlar erken gelirmiş öyle diyolar ☺️ Aman gününde gelsinlerde taşımaya razıyız son zamanlar gerçekten çok zormuş
Minnosunannesiii Esekoldurengunes bir yemek kasigi at agzina iyice cigne ye iki dk icjnde keser jns banada dua et olurmu 😂
Minnosunannesiii melikeyldrm_54 herkes ahni seyi soyluyir oyle degil canum susam midedeki asidi suyu cekiyor
melikeyldrm_54 Minnosunannesiii Ben denedim bana yaramadı canım daha kötü oldum belki bana dokunmuştur
Minnosunannesiii melikeyldrm_54 one bilemem canim ama doktora mkdem yaniyor dedim cantasini acti icinden kavanoz cikti 😂😂😂 birtek susam kesiyor dedi yanmayi oda hamile
melikeyldrm_54 Esekoldurengunes ben çiğneme tabletini kullanıyorum ne zaman yanarsa çiğniyorum rahatlatıyo