ha_zesfa yasemin333 evt anladım cnm bnmki daha küçük ama şimdiden başladı aynn dediğiniz gibi değişik birsey oluyr bu arada 15 + 2😊
Lavinyaaaa Bergis Kesin olmamakla birlikte %80 erkek dediler bana ama hiç öyle bel ağrım felan olmadı 21 haftalık oldum bu gün şükür hala yok 🤗
yasemin333 ha_zesfa ayy bayağı erken başlamış Allah yardımcın olsun ben yarın doğuruyorum kurtulmak istiyorum bir an önce yan yatıyorum batıyor düz yatıyorum yanıyor 🥴
NeeSalman Bergis arkadaşım böyle sıkıntıların cinsiyetle alakası başta onu söyleyeyim yani sonuçta ne alaka🤷🏻♀️ Bir oğlum var hamileliğimde hiçbir sıkıntı çekmedim ağrı vs. Bu gibi sıkıntılar tamamen kişinin fizyolojik yapısıyla ilgili
ha_zesfa yasemin333 evt ya hiç sormayın maşallah sağ salim kucaginiza almayi nasip etsin raabim darısı da bana olsun inş
minikprensim Hamilelikte bacak, sırt, Bel ağrısı genel olası ağrılarmış ama tabiki fizyolojik rahatsızlığı olanlar daha fazla etkileniyor Allah hepimizin yardımcısı olsun sağ salim hayırlısıyla bu süreci tamamlayalım inşallah
Mrymonek Bergis cinsiyetle ilgisi var mıdır bilmiyorum ama benimde 2 3 gündür başladı ağrımaya normalde agrir geçerdi şimdi en ufak zorliyim yada fazla ayakta kalayım ağrıyor. 15+4um şuan. Bukadar erken başlıyor muydu diye düşünüyordum bende