bachsonati Cinsiyetle ilgisi var mı bilmiyorum ilk haftalardan beri sadece bel ağrısı çekiyorum, mide bulantısı falan hiç çekmedim şükür 17+4teyiz hala bel ağrısı var
Ozkaan Bergis 37+0 ız bugün ve oğlum olacak kısmetse. Bel ağrısı yaşamadım hiç ama özellikle daha çok 2 haftadır kalktığımda ve yan dönerken kasık-karın ağrısı çekiyorum bende
Mom084 Bergis 11. Haftada bir başladı 30 olduk nasipse hala a Bi yürürğm az Bi ayakta dururum belim ve sol tarafım tutmuyor. Allah sağ salim kucagımza aldırsın inşallah hepimizin nerede varsa şifa versin
GozdeDeniz ulviyedemirbas2 aynı şekildeyim kuzum valla gündüz biraz hafifliyor ileri geri yürüyorum evin içinde yine fayda ediyor ama gece beni mahvediyor magnezyum kalsiyum onlarda fayda etmiyor maalesef 😪
minikprensim Bayanlar Bel fıtığı tanısı olan varmı? Ondan da ağrıyabilir.bende fıtık var ondan zannediyorum
GozdeDeniz minikprensim canımm doktorum belki bel fıtığı olabilir demişti sağlık ocağında ki ebe hemşirede öyle demişti ama doğumu bekliyorum ben belki hamilelikten dolayıdır diye düşünüyorum inşallah bel fıtığı değildir yaa…
Nuray11 Bergis erkek bebek bekliyoruz allah nasip ederse bel ve sırt ağrısı dayanılmaz oluyo bazen 28+2 haftalığım
Zeynepturkman Bergis erkek bebişim olcak Rabbim izin verirse ,bel ağrım çok 35.haftadayım ancak fıtık başlangıcım vardı ona bagladım kız yada erkek olmasına değil.
GozdeDeniz Zeynepturkman öncesinde mi vardı canım fıtık… Bana da doktorum demişti bel fıtığı olabilir diye ama doğumu bekliyorum artık geçmezse beyin ve sinir cerrahi doktoruna gidicem..
Ablay26 26 Haftalık erkek bebeğe hamileyim yorulursam belim ve bacaklarım ağrıyor onun dışında şükür ne ağrı ne de sızı yok ,bu aralar tek derdim mide yanması 😩
Gizem_lina05 Bergis erkekte bel agrısı kızda kasık agrısı olur canım ilk geveliğimde kasık sancım coktu bunda bel agrım cok oldu hala var doktor erkek gibi dedi haftaya belli olacak tam cinsiyeti
ha_zesfa yasemin333 kaç haftaliksiniz acaba aynı sıkıntılar bnde de var neFes alırken bile gogsumun alt kismi agriyor