esraizmirli Esraa221 çatım müsait canım ama hiç açılmam yok bebek çok yukardaymış sancıda çıkmıyor nstde kilo olarak da çok perşembe günü doktorumla karar vereceğiz normal mi olacak sezeryanmı 😩
Esraa221 esraizmirli Hayırlısı olsun inşallah canım sağlıcakla gelsin de normal sezeryan önemli değil 🥰🙏
Mengihilal Esraa221 benim 3. Doğumum olacak doktor ne zaman sancın tutarsa gel dedi ama kızımla anlaştık hemen gelmeyecekmiş 😂 öteki çocuklarımın birini 38 birini 39 da doğurmuştm bakalım kısmet
esraizmirli Esraa221 amin canım ama kime sezeryan olabilirim deseem ayy sezeryan yapmak doğum yapmak mı diyolar insanın sinirlerini bozuyolar doğurmak sadece sancı çekerek mi oluyor sanki o sancıyı çekmedikten sonra doğurdum deme diyen o kadar millet varki 🤷♀️
Mengihilal Esraa221 yalancı sancılar oluyor tabi ama henüz nişan su gibi ciddi bir başlangıç olmadı. Zaten o kadar hareketsiz kaldm ki nasıl başlayacak bilmiyorum
Esraa221 esraizmirli Hepsi inan ki cahil cuhale insanlar canım boşver 9 ay karnında kendileri mi taşımış sanki
esraizmirli Esraa221 insan ister istemez takılıyor ama benim tek isteğim sağlıkla evladıma kavuşmak herkes sağlıkla kavuşsun normal sezeryan hiç önemli değil 🌺
oykuduru21 Dennisss bizim sezaryen günümüz kısmetse, inşallah zamanında sağlıcakla gelirde kavuşursunuz 🙂
Mengihilal Esraa221 şöyle ki yalancı sancıların arası düzenli olmuyor. Benim sancılarım hep 10 dk arayla 1er dakikalık tutmuştu şuanda öyle değil. Senin hiç bel veya kasık ağrın olmuyor mu?
Esraa221 Mengihilal Bende karnımın yanlarında ağrı var iğne batması gibi bide bel ağrısı var dünden beri geçmedi bende şiddetlenirse doktora giderim diye duruyorum yada nişan yada su gelmesini bekliyorum canım
Merve_sk Esraa221 deme öyle hiç hazır değilim aniden gelirse diye perşembe kontrolümüz var bakalım neler olacak
Mengihilal Esraa221 işte geçmeyen ağrıları umursamıyorum aralıkla girip çıkan ağrılar olursa gidip nst ye gireceğim 🤷🏻♀️