Pasaannesi nurrrrrr pierre cardinden aldım 650 liraydı fıyatı ama pazarlıkla 600 tlye aldık beneto bt 500 travel sistem
MutluSon Prenses_annesi Daha dün 1.70 e aldım ben siz nerden aldınız bide nasil sizce çok kararsız kaldım
Prenses_annesi MutluSon canım denizlide bir bebek mağazasından aldık 2 gün oldu baby hope santana modelini aldım
SultanElmasDemirel Elele allroad babam hediye aldı :) 1160dı sanırım o aldıgında. Şuan dolar yüzünden bi çok modelde fiyatlar artmış. Ama elele allroad çok kaliteli aşırı kullanışlı duruyor. Ben evde odalarda dolaştırdım biraz kullanımı çok rahattı. Ayrıca kurulum vs kolay
Naz90 Elele Alrood modelini aldık 1200 tl travel sistemde içime sinen tek model desen yeridir biz çok begendık😊
Duyguhan Sbrygl1 ebende beneto aldim travel sistem ,600 tl ye cok guzel kullanisli gibi goxukuyo puseti falan cok hos
MerveSara BuseGizemztrk Tatlım instagramda Albebek’ten aldım, başta tırsmadım da değil ama sorunsuz , orijinal ürün geldi . Zaten kapıda kontrollü ödeme yapıyorsun 🤗
Tugba6336 Bende yoyko luxury aldım hepsiburada san güzel ama beklediğimden çok büyük z😣 çoçukla nasıl yapacak bilmiyorum🤦🏻♀️
MutluSon Prenses_annesi Ben kırmızı aldım erkek bizimki allah nasip ederse ama bilemedim açıkçası siyah kraft twist isterken eşim caydırdı 😂