Leylatnlk Kanz Fernandez ürününü aldım e bebekten canım 1700 TL di indirimli 1200 e aldık canım Sbrygl1
tomurcukannesi Sbrygl1 ben elelebaby den ranger modelini aldım yani bana hediye geldi doğrusu. Fiyatını bilmiyorum ama sanırım 1200-1300 civarıydı..
Busra8080 Busraatakuk memnunmusun bende bakıyorum ama bebek arabasinin agir oldugunu ogrendim agir bi arabami hafifmi 11 bucuk kilo yaziyodu arastrmistim
MerveSara Kraft Twist 18 aldım ben , piyasada 2300 ₺ civarı ,indirimde yakaladım 1600 ₺ aldım tatlım.🤗
Didtas Dün lorelli shoptan Aurora modelini ve portofino ana kucağını aldım %20 indirimli bugün geldi. Tavsiye ederim çok güzel ve kaliteli
Busraatakuk Busra8080 hayır hiç ağır değil kurulumu çok kolay kullanışıda öyle. Arabayı sürdüğün zaman çok rahat ilerliyo ayrıyetten bi çaba harcamana gerek yok
Ebruaydin27 Hepsiburada.com da HBV00000AQGBQ kodlu bebek arabası var. Hafif , kullanimi kolay , fiyati uygun ve kaliteli. Tabsiye ederim. Ben ondan aldim. 680 lira su an.
aesma Yoyko Deluxe Travel sistem arabasını sipariş verdik hepsiburada dan beyaz deri harika görünüyor fiyatı 1190 tl di 😊 henüz ulaşmadı kargo
Tugba6336 Yoyko luxury aldık kargoda bakalım nasıl çıkacak😊 yorumlar genelde güzeldi 800 liraya aldık.
gokturksmom Henüz almadık ama kesin karar verdik joice chrome e bebekte indirimde 950 tl puseti de ayrı 300 tl yani 1250ye falan geliyor
Pasaannesi nurrrrrr pierre cardinden aldım 650 liraydı fıyatı ama pazarlıkla 600 tlye aldık beneto bt 500 travel sistem