Eceee7 Arkadaslar 32 37 arasi olup calisir alıp idari izinli sayilacakmiyiz sizce bu haftalarda olanlar var mı
Haticeyakup Eceee7 bende merak ediyorum bide bu idari izinli olduğumuz zamanı dogum sonrasına aktarabilcekmiyiz
Sevgili_bebegim Eceee7 Ben varım ancak ben 32-37 arasında olanları kapsadığını düşünmüyorum. Biz çalışacağız yani bence. Yazı kurumumuza gelince kesinleşir ancak en başta da 24-32 arası izin vermişlerdi.
Kimkibu Eceee7 32-37 arası malesef çalışıt alıp ya çalışmanız gerrk yada rapor alıp izne cıkarsınız idari izin sayılmaz
ecemiko Eceee7 bugün 32 haftalık oldum ve müdürümün zoruyla gidip rapor aldım. Şimdi bütün hamileleri haftasına bakmaksızın kapsarsa gerçekten çok üzülürüm.
demetakk ecemiko rapor alınabiliyormu,32 haftadan sonra istersek zaten doğum öncesi izin kullanabiliyoruz diye rapor a izin verileceğini düşünmüyordum,rapor alıp yinede doğum öncesi izin doğum sonrasına aktarılabiliyormu🤔
ilkbebekannesi hanibazen Neden boşuna olsun ki?Ben de gittim dün aldım.Sonuçta bu aldığımızda da idari izinli sayılıp ek ders alamıyoruz.
Eceee7 Insallah haftası farketmeden herkesi kapsar kızlar yarın belli olur genelge çıksın inşallah claisir alıp idari izin hakkı alabilirz
Cnskrdmr Eceee7 ay gerçekten mi ya öyleyse çok sevindim ben mesai saatlerinden de fazla çalışıyorum müdürüm yüzünden. Şu an 21. Haftamdayım dört gözle 24′ü bekliyordum geçti o da müdürümün insafına kalacaktı. Şimdi bende idari izinli miyim gerçekten. İnanamıyorum hala
Eceee7 Cnskrdmr detay vermediler genelge çıksın ama bütün hamilelerin kapsayacak gibi gecen.sene de böyle olmuştu benimde 24 32 im.bitjyr.kapsar sa 32 37 calisir.alacam
Adnjdkflfldld Ya ben haftaya 32 hafta olucam çalışabilir alıp dönmek istiyordum. Rapor alsam da aktarabilir miyim
Burcu-112 İdari izinli dedi ama hafta belirtmedi inşallah herkesi kapsar bulantılar mahvetti çalışacak gücüm yok artık 😔
Cnskrdmr Eceee7 yarın herkesin ilk işi genelgeye bakmak olacak sanırım. İnşallah hafta farketmiyordur ya bir gün bile fazladan gitmek istemiyor insan. Üç hafta daha beklemek zorunda kalmam inşallah
Ccff3435 Özel şirketlerin yapacağını hiç sanmıyorum 😔 1 ay önce covid oldun beni yeniden bu hafta işe çağırdılar 25 haftalık hamileyim