Fehime16 Sefos evet canım bende medikalprka gidiyorum eşimde türk metal sendikali bu arada belki biliyosundur muayene ücretinide dusuruyorsun bilgin olsun
Sefos Fehime16 evet normal de Koç Allinazs güvencem vardı eşim tofaşta çalışıyor gebeliği karşılamıyor bende Türk metalin yüzdelik indiriminden faydalanıyorum
Mimhb Aylinsemih Pembe mavi, acıbadem, jimer hem 8000 civarında zaten. Medicana, Medical park daha uygun. Şehir hastanesi şu an korona açısından güvenli olmayabilir sonuçta pandemi hastanesi. Diğer özelleri bi araştırın.
Aylinsemih Mimhb doktorumdan çok memnunum birde bende teknisyenim oyuzden özellerde doktorları biliyorum buyuzden tek gideceğim özel burası yoksa araştırdım baya hatta saglik sigortası yaptırıp başka hastaneye mi gitsem diye ama dediğim gibi yok okadar parada vermek istemedim kontrole bile gitmicegim doktora yanlış anlamayın çok haklısınız ama ben burda son zamana kadar kontrole gidicem bu yüzden şehir hastanesi istedim zaten bütün hastaneler dolu bende arada kaldim
ogrencianne35 Aylinsemih siz bence bursa nin en pahalı hastanelerinden birine gidiyorsunuz jimer pembe mavi veya acıbadem o hastaneler çok pahalı medicana arkadaşım yeni doğum yaptı 5 bin ddi esentepe de filan da 4 bin ben yıldırım doruk a gidiyorum cuma doğum ücretim belli olacak ama bizim de 3500 ile 4500 arası birşey
Aylinsemih ogrencianne35 yılbaşı öncesi fiyatlar gayet makul du ama sonradan zam geldi bizde bi ara yaparız demistik ondan pahali
emineveminigi Adaarda16 merhaba öncelikle hayırlı olsun🤗 birkac güne nasip olursa benimde medicanada doğumum olacak biraz bahseder misiniz nasıldı memnun kaldınız mi covid testi için ucret odedinizmi acaba
_sfye_ Adaarda16 merhaba hangi doktordaydınız. Memnun kaldız mı? Bizim tamamlayıcı sağlık sigortamız var acaba neleri kapsıuor biliyor musunuz
saideeeee damlaaltinay medicabili geçen hafta arayıp sormuştum canım yıldırımdaki hastaneyi ama 4000 den başlıyo demişlerdi
saideeeee damlaaltinay nilüferdekinde arkadaşım doğum yaptı yakın bi zamanda 1 buçuk ay falan oluyo 5000 tl demişti ama onunki geçen seneki fiyatla anlaşmalımıdır bilmiyorum
Mimhb Aylinsemih anladım keşke biraz indirim yapsalarmış şu an böyle bir sıkıntıyla uğraşmazdınız. Doktorunuz kim? Ben de Aral Atalay’ın muayenehanesine gidiyorum o da ağırlıklı jimerde doğum yaptırıyor.
Aylinsemih Mimhb keşke indirim yapsalar bebişin şansına bu aralar sıkıntımız var yoksa orda dogum yapmicam diye üzülüyorum
Aylinsemih Aslihan2 size bildirim attığım sırada silindi diye yaziyordu ondan öyle msj attim ama başka sayfalarda da bu tarz konular varmış bilgilendirildim tartışması sonlandirabilirsiniz teşekkürler
Babydady Medicana da pahalı bir hastane tahlil doktor muayene dogum vs. Doğum 6500 tl. Medcabil doruk esentepe daha uygun Jimer pembe mavi acibadem medicana pahali kaliyor.
Momlife1 Babydady doktorumun anlaşması var Aralık ayında arkadaşım 4000 e doğum yaptı medicanada doktorunun özel muayenesi var dışardan yani suanda fiyatı değişti ama kesinlikle 6000 değil
Zynp16askn Aylinsemih ben beş yıl önce 2016 pembe mavi de doğum yaptım normal yada sezeryan ayrımı olmaksızın 4500tl ödedik. Şimdi de pembe maviye devam ediyoruz ne kadar pahalı olursa da olsa bizi zorlasada bebeğimize bu pandemi dönemde sağlıkla kavuşmak ve doktorumdandan hastahaneden memnun olduğum için bırakmayı düşünmüyorum