Esenburhan123 Fehime16 malesef Bursa’da cok fazla doğum ücretleri İstanbul’da özel hastanede çalışıyordum 1500₺ doğumdu
Aylinsemih Fehime16 evet canm 8 bin 500 tl istiyor ki eşim hastanenin eczane teknisyeni buna rağmen indirim yok doktorum ise çok iyi
Fehime16 Esenburhan123 çok güzel aslında bende bursadayim doruk hastanesinde 3bin civarı istiyor Medicalparka gidiyorum bende oda 4bin dedi Osmangazi de 3.250filan diyorlar
Hilalkorkmaz Fehime16 bende doruğa gidiyorum ama henüz doğum fiyatını sormadım hemen sormamız gerekiyor mu
Aylinsemih Fehime16 hyr saglik sigortaları çok uygun bu hastanenin kendi ücreti zaten baya araştırdık bursada çoğu iyi özeller 6 binden basliyor
Fehime16 Aylinsemih canım biZ bu hafta görüştük medikal parka şuanda da oraya gidiyorum kontrollerimde muhasebe normal doğuma 1gun yatılı 4bin,sezarynli 2gun yatış 4750dedi
Mimhb Aylinsemih Pembe mavi, acıbadem, jimer hem 8000 civarında zaten. Medicana, Medical park daha uygun. Şehir hastanesi şu an korona açısından güvenli olmayabilir sonuçta pandemi hastanesi. Diğer özelleri bi araştırın.
Fehime16 Hilalkorkmaz ben henüz 2aylik hamileyim canım bilgi aldım sadece zaten yıl sonunda kasim Aralık arasi zam geliyormus canim bilginiz olsun
Bmom Ayssmom fiyata fotograf çekimi de dahil dediler bana sizin oldu mu korona sebebiyle yapıyorlar mı güzel oluyor mu
Hilalkorkmaz Ayssmom evet yıldırım doruk 12 haftamdayım suana kadar sadece kontrollere gidip geldim ztn doktorumu degişicem başka doktora bakıcam siz hangi doktora gidiyorsunuz
Sefos Bende medikalparka gidiyorum 4000 bin civari eşimden de Türk metal indirimi var ne kadar oluyor bilmiyorum devlet hastanelerinde doktorlar kolay kolay almıyor sezaryana
Fehime16 Sefos evet canım bende medikalprka gidiyorum eşimde türk metal sendikali bu arada belki biliyosundur muayene ücretinide dusuruyorsun bilgin olsun