Lotte92 18.haftadayız , ilk gebeliğim ve hiç hissetmedim. Zaten 20den önce hissettikleriniz bebek değil eğer ilk hamilelikse.☺️ Banu Çiftçinin kitabında ve videolarında da görebilirsiniz bu bilgiyi. Gaz o gaz🙈🙈
Momlf Bedir-Sevgi biz de kzıımla 17+2 yizz hissetmeye başladım bu hafta bende 😍 bulantı yok çok şükür 🧡 sırt ağrım var 2 gündür 😶
Busraaa__ Bedir-Sevgi bizde 18+3 olduk 2. Gebeligim bu 14. Haftada hissettim seyirmeleri şimdi hareketlendi 😍
Fatos_teke46 Bedir-Sevgi bizde 17+1 ağrılarım dışında başka şikayetim yok şükür 🙏🏻🌸 bulantilarimda azaldı bebişimi yeni yeni hissetmeye başladım 🥰🥰❤️💖
Minel321 Bedir-Sevgi nasıl hissediyorsun canım benle aynı haftadasın ben daha hissetmedim içimde bazen ufak birseyler oluyor ama bebek midir bilmiyorum
Bedir-Sevgi Minel321 canım seyirme olarak hissettim şu sıralarda karnımın içinde böyle saniyelik şeyler oluyo bebek mi bilmiyorum ama ben ona yoruyorum
Minel321 Kızlar bizde 17 haftalık olduk , bazen kasıklarım da sancı oluyor ve vajinada ağrı sızı hissediyorum ve bu hafta baş ağrılarım başladı benim biraz zor geçiyor
ipek_94 Bedir-Sevgi benimde 17+2 arada göz seyirmesi gibi bişeyler oluyor hissediyorum özellikle üzerine yattığımda
doga21 eylul02 doktorum 3 günlül fitil verdi kullanıyorum öncesinde de toz bi ilaç vermişti, bitmiyor enfeksyon