3458 Hayırlı Ramazanlar hanımlar . Bu ay klomen kullandım ama ayın 25inde bıttı ve gunlerı degerlendırdık 6 sında lekelenmem çok az ve ıkı gun surdu bugünde ovulasyon yapıyım dedım ama böyle çıktı tekrar yumurtlamış mı oluyorum benım normalde ovulasyon testim böyle çıkmazdı ama anlamadım https://hizliresim.com/nV3sPG
pikachuu 3458 merhaba canim. Ben de senin gni adetime 5 gun kala ovulasyon testimde pik gordum hemen gebelik yaptim pozitif. Hemen bi test al yarin sabah ilk idrarla yap ins pozitif
Deniz59 3458 gebelik olabilir yumurtlamada ben bu testle öğrendim gebe olduğumu sanırım birgebeningünlüğü sayfasından aldınız hayırlı haberler alırsın inşallah canım
3458 Deniz59 evet ordan aldım ılk defa böyle çıktı hanı yumurtlamadan sonra tekrar yapmıştım ama sılıktı kendı kendıme çatlamış dedım elımde ıkı tane kaldı son yapıyım dedım böyle çıktı . İnş canım
Deniz59 3458 ben adetimden bi gün önce yaptım ovülasyon testini adet günğmdede erken gebelik testi yaptım kopkoyu çizgi çıktı inanamadım ☺️
3458 Deniz59 ıns benımde ole çıkar canım kaset test var onda çıkar mı kı acaba . Ayy umutlandım ben 😇
pikachuu 3458 evet kaset test yaptim.hatta sabah ilk idrarim saat 5 te geldi. O saatte kalktm test yaptim
3458 pikachuu o zaman yarın sabah bır cesaretle yapıyım olmazsa cuma günü tekrar test alırım teşekkür ederım 😇
3458 sophia valla yok canım oruç da olunca malum. Olanla da ovulasyon yaptım merak ettım 😂 artık yarın sabah yapcam ıns çıkar 😇😇🙏