mervasl Rmys-27 evet evet kesinlikle öyle, insan içtiği suyu çıkarır mı ben çıkarıyorum. Kendi kendime nazar ettim resmen öyle de akıllıyım 😂😂😂
mervasl EgeAlya açıkçası ben ara ara görüyorum. Bazen iyiyim ilaç kullandığımda ama bazen kendimden geçiyorum. Çalışıyorum öyle de çok zorlanıyorum ki Allah hepinize yardım etsin. 🙏🙏🙏
Aysenurctn32 Eynur_2147 ben bulantı ve kusma yüzünden 10. Haftamda hastaneye yattım. O kadar serum yedim hap yazdı kullanıyorum ama tam anlamıyla geçti diyemiyorum.. Umarım hiç olmaz bulantın ve kusman. Bazıları çok şanslı
Gisemmmm Eynur_2147 ilk gebeligimde 5 haftalıkken başladı doğuma kadar midemi boşalttım ayıptır söylemesi şimdiki gebeligim 5+5 mide yanması bulantı oluyor sadece
yamacinannesii Eynur_2147 ay canım ya inşallah hiç olmaz bulantıların benim sabahları çok oluyo gerçi gün içinde de oluyo ama sabah çok kötü mide boş zaten bi de öğürdükçe hem acıyo hem kramp giriyo mideme keşke benim de olmasa
Nejla07 Eynur_2147 Bizde 14 Haftalık olduk Allaha şükür mide bulantısı kusma ağrı sancı hiçbişey olmadı darısı başına😊🌸