Damlladamlla 37 haftalık hamileyim karnım baya büyüdü bende tayt giyip göbeğimin altında tutuyorum lastik kısmını çok sıkmıyor ama bebeğe bi zararı olur mu herhangi bi pijama giyince de öyle yapıyorum bilginiz var mı
34_21_23 Damlladamlla bebeğe birşey olmazda sizin sağlığınız için vücudu sıkan şeyler giymeyin derim. Kan akımı için gebelikte önem verirler
Nymphadoraa Damlladamlla ben hamile taytı giyiyorum göbeği komple sarıyor çok rahat oluyor. Siz normal tayt mı giyiyorsunuz ?
balbebek96 Damlladamlla hamile tayti efsane rahat bişey 😁 normalde rahat olur diye hep evde salvar giyen biriyim ama 6. Aydan beri hamile tayti vazgecilmezim oldu
Damlladamlla 34_21_23 sadece otururken biraz sorun yaşıyorum ayaktayken hiç sorun yok ama öyle alışmışım işte iyi hissediyorum
34_21_23 Damlladamlla bende giyiyordum geçen aya kadar artık salaş şeylerde daha rahat ediyorum diye hepsini rafa kaldırdım 😀
Damlladamlla Nymphadoraa benimde hamile taytım var ama o da olmuyor artık göbeğimi sıkıyor onu da aşağıya indiriyorum önceden tam oluyordu bir 15 gün kaldı diye doğumuma yenisini de almadım
Soe balbebek96 yaa aynen müdavimi oldum işte bile giyiyorum bazen. doğurduktan sonra da giycem valla normal taytlardan daha güzel
Oaxell Damlladamlla hamile taytı aldım bende çok rahat diğer taytlarımı kaldırdım çok rahatsız ediyor çünkü
Mavi-7 Damlladamlla pentinin hamileler için maternite taytkarı var çok güzel ben ondan kullanıyorum ev halinde de sıkmayan viskon pijamalar kullanıyorum
Damlladamlla Mavi-7 evet benimde vardı ama son haftalarım olduğu için hiçbirisi olmuyor hep sıkıyor hamile taytımı da gömleğimin altında tutuyorum
Nilasyamom Damlladamlla öyle yapmayın bence siz farketmezsiniz ama rahatsız olabilirsiniz. Daha büyük bedenli taytlar alıp normal şekilde kullanın hem kan dolaşımınız içinde en sağlıklısı öyle olur
ebrarecem Lastik kısmını katlayıp öyle giyiyorum bende birazda bol lastiği gayet rahat oluyor. Hamile pantolonlarındaki lastiklere sinir oluyorum karnım patlayacakmış gbi oluyor.
Tugcekkkkk Damlladamlla ben de aynısını yapıyorum. Çünkü hamile kıyafeti 4 5 tane aldım yine de insan evde bazen mecbur kalıyor normal kıyafet giymeye. Eskimiş olan birkaç pijamanın lastiğini kestim. Yani tamamını değil yarısını kesince genişliyor. Doğumdan sonra elime alırım iğne iplik dikerim diye düşündüm. Böylece çesit çesit giyinebiliyorum
Damlladamlla Tugcekkkkk bende tüm normal taytlarımı kestim lastiklerini bi süre kullandım sonra kestiğim yerler daha çok açıldı belimden düştü
Tugcekkkkk Damlladamlla tamamını kesince öyle oluyor evet o yüzden lastiğin yarısını kesmelisin canım. Ya da tuhafiyeden lastik alıp daha bol bir sekilde takabilirsin