Yusufaras81 Naz53 ilk kelebek gibi çırpınışını 17+3 de hissettim ondan 3 gün sonra artık hissetmeye başladım yavaş yavaş şuan 23+1 öyle bir tekmeler atıyor ki karşı koltuktan kayınvalidem bile görüyor tekmeleri o derece çok şükür 🥰🤲🏻🧿
minikturta Fadime_56 duyuyor seni annesi ilk bağırsak hareketlerini sonra senin kalp atışını şimdide sesini duyabilir 💜🥰
Fadime_56 minikturta peki bazen gaz sancısı oluyo karnım grulduyo ya o seslerden korkarmi acaba bundan sonra hep konuşurum o zman
minikturta Fadime_56 ya ahahahaha dün karnım guruldadi bu böyle bi hızlıca hareket etti dedim korktu heralde 😂😂😂 ama sanmıyorum çok fazla etkileneceklerini sen hep konuş 😍
Buseninannesi_21 Naz53 Hatta şu an 21+2′yim sağa tekme atiyo 😂 2 kere de gördüm göbeğimi sevip görüyorum. 🤗
Buseninannesi_21 Fadime_56 Bende 21+2′yim elma yedim sağdan tekme atisini hissediyorum hareket ediyo resmen 😍
Fadime_56 Buseninannesi_21 babası hissediyomu tekmelerini eşim hiç gelip elini karnıma bile koymuyo ben çok üzülüyorum
gizemayca1 Naz53 ben 17+3 te cok kucuk kucuk hissetmeye basladım ama hıc telaşlanma kişiye gore degısen bıseymıs bu kimisi 21 22 de falan da hissedebiliyor 🥰
Mihribancglr Naz53 ben 20 haftada net hissettim ilk gebelik de 20 yada 24 haftada hissediliyor muş endişelenme 2 hafta sonra net hissedersin ınsallah daha minicik o annesi 😍
Figenkrts Naz53 ben sizinle aynı donemdeyken hissediyodum hafif hafif bu durum kişiden kişiye değişiklik gösterebiliyor kimisi 20 21 haftalarda hissediyor ben yarın 22 olucam inşallah meleğim içimde kıpır kıpır ☺️☺️😍
Fadime_56 Buseninannesi_21 maşallah bugün benim ki de baya hareketliydi keşke benim kadar babası da ilgilense