Merrcimek YasinMerveYaln Yok valla o korku bize bir ömür yeter. Bişey olursa affetmem kendimi. Dr abartma olur mu öle şey diyor ama bu sefer dinlemicem. Geçen dinledim kanamam oldu. Ben de 22+2 oldum. Allah korusun valla
YasinMerveYaln Merrcimek hata kabul etmeyen bi durum yani bi canın vebali boynumuzda bizim ki çok şükür büyüdü artık teyzesi 31+5 olduk 😊
Sinemkurtkarakussk35 Saganak hıı benim bildiğim kadaruyla üniversitelerde oluyo demişlerdi de ondan sordım
sevsonsuza Saganak Saganak tansiyonum ciktigi icin 21haftaligim erken dogum yaparsin tuzu tamamen kes dedi doktor
Zuzuu Sevda2018 29.haftada 2500 kg maşallah iyi doğmuş gerçekten inşallah erken doğum olmaz sağlıkla sıhhatle gelir bebeğiniz
Merrcimek YasinMerveYaln Ohh maşallahh kuzuma maaşallah 🙏🏻 Biz daha 22+3 üz biz de 30 lara gelsek çok rahatlıcaz 😁
Zuzuu MerveErdalKam Allahtan umut kesilmezmiş örneklerini siz güzel annelerden görüyoruz Rabbim sağ salim bir daha sizden ayırmasın hayırlı sağlıklı evlatlar olsunlar inşallah
Merrcimek YasinMerveYaln Hadi yaa ☹️ Bu zamana kadar çok rahat gelmiştim. Yavaş yavaş zorlamalar başlıyor desene 😁
MerveErdalKam Zuzuu Zuzuu amin canım amin rabbim herkesin yavrusuna sağlık versin. Tabi bizlerede ki onların peşinde olalım😍 çok güzel bi duygu rabbim herkese yaşatsin 🤲🏻