YasinMerveYaln Merrcimek amin canım gerçekten mi bilmiyordun o kanamaya rağmen sana nasıl söylemezler ya
Merrcimek YasinMerveYaln Yok canım kanama geçirdiğimde ilişkiden dolayı sebepsi geçirmiştim. Problem yoktu. Cam silince filan böyle risk olacağını bilmiyordum
YasinMerveYaln Merrcimek benim cAm silince kahverengi lekelenmem oldu ama doktor bişey Yok demişti iki hafta sonra da ilişkiden sonra şakır şakır kanadım yani bunlar hep tetikçi özellikle ev süpürmek falan itmeli çekmeli işler
Bozslanomur hatisdemir cnm suyunun derecesi ne bnm bugun gittim az dediler 6.2 cıktı snın kaç acaba :(
Beklenengungelecekse MerveErdalKam ne ameliyatı oldu yavru? Benim ikiside oğlan? Ne kadar küvezde kaldı
MerveErdalKam Beklenengungelecekse 3 nisanda doğdu canım minniğim yaşamaz dediler yaşadı 😍 hala kuvezdeyiz 36+1 bugün doğumdan sonra kapanması gerek bi kalp damarı var o 2 kez ilaçla küçüldü daha sonra büyüyınce amelıyat kararı aldılar. Kaç haftalık oldunuz çok bebrk var erken doğan 28 29 dan sonrası daha kolay çiğer geliştiricilerini olduysan
Sinemkurtkarakussk35 Saganak hıı benim bildiğim kadaruyla üniversitelerde oluyo demişlerdi de ondan sordım
Nadiye YasinMerveYaln bende 24 haftalık gebeyim dün adet kanaması gibi kan geldi . Doktor plesentadan kaynaklı ve düşük tehlikesi var dedi. Kasılmalarım falan da oluyordu. Bende hiç dikkat etmiyordum hareketlerime şimdi hareket bile etmeye korkar oldum. Senin nasıl oldu peki kan gelmesi. Bu durumda ne yaptın :(
YasinMerveYaln Nadiye benim ilkimde hiç böyle şeyler yaşamamıştım ikinci de öyle olur sandım ama olmadı kendimi çok yordum hiç birşeyden geri çekmedim mantı hamuru erişte hamuru cam silmeler ev süpürmeler koştura koştura gezmelere gitmeler falan sonra da bi ilişkiden sonra kan boşaldı öyle başladım 24+6 da sonra 28+4 de oldu sonra 30+3 de oldu şimdi 31+5 im çok şükür sürekli yatmam gerekiyor ama imkanım Yok o yüzden tam ayaklanıyorum tekrar kanama oluyor sağ Salim bi alsaydım kucağıma 🙂
MerveErdalKam Beklenengungelecekse sanırım senin sancın olmadan bi sıkıntı olmaz ikiz bebeklerde zaten belli bi zamanda doğmaşarı normal deniliyo bizim yattımız yerdede üçüz var 31 haftalarında doğan sağlıkla cıktılar inşallah seninde zamanında gelir miniklerin
Merrcimek YasinMerveYaln Bana da dr ilişkiye girebilirainiz demişti. 10. Haftamda parça parça kanamam oldu. Baktı bişey yok dedi sebepsizmiş. İlişki serbest ama biz o olaydan sonra korktuk bidaha hiç yanaşmadık. Kanamaya çok müsait bide tüp bebek
zehracinar Saganak 29 haftalığım Benim şuan erken doğum riskim var ,hiç bir nedeni Yok ama nst de sancım çıkıyor,serumla durdurmaya çalışıyorlar,ciğer geliştirici iğne vuruldu bugün,bakalım inşallah bi 6 hafta falan en azından sabreder 🙏🏻
YasinMerveYaln Merrcimek bide tüp bebekse bence de canım hiç yanaşma zor ama olsun bize de yasak dedi ama alttan muayene etti ebe iki kez eli girince bişey olmuyor baktım bende bi deneyelim dedik denedik bişey olmadı çok şükür ama yine de korkuyorum o yüzden bizde yanaşmıyoruz 😊
Sevda2018 Zuzuu 6.5 aylık oğlum 1900 Kızım 29 hafta 2500 Şu an 29.5 haftada kızım 1300 kilosu cok zayıf ve yine erken doğun olabilirmiş
Merrcimek YasinMerveYaln Yok valla o korku bize bir ömür yeter. Bişey olursa affetmem kendimi. Dr abartma olur mu öle şey diyor ama bu sefer dinlemicem. Geçen dinledim kanamam oldu. Ben de 22+2 oldum. Allah korusun valla
Zuzuu Sevda2018 29.haftada 2500 kg maşallah iyi doğmuş gerçekten inşallah erken doğum olmaz sağlıkla sıhhatle gelir bebeğiniz