Ege___Han Kızlar ben o konuda pek düşünmedim hamile kaldığımı ögrendiğim ilk gün benim başından beri içimden geçen erkek bebekti öylede oldu zaten eşim Ege dedi bende Han dedim ortak karar Ege Han olacak inşallah 😅😅
Sncr Ege___Han Ege ismini bende çok seviyorum hem kısa, hem kibar, hem çok güzel bence ama eşim istemeyince üstelemedim şu an :)
Sncr Gamzeoztrk Evet ama galiba Aren-Arden isimleri Ermeni isim olarak ben geçiyor o yüzden biraz daha düşünmek istiyoruz:( Irkçı degiiliz tabi ki ama dinen de biraz anlamı olsun istiyoruz
nslhhsn9221 Bizde bı turlu karar veremiyoruz eşimin adı Hasan oğluma da Hasan Emin koymak istiyorum ama eşim bı tamam diyo bı olmaz diyo başka hiç bir isim de gönlüme dokunmuyo
Mom8899 Sncr Biz de Yiğit Arel koyucaz, bu isimlere yakın olarak Arel düşünebilirsiniz isterseniz. Kökeni Türkçe, anlamı temiz ve dürüst demek.
Ogretmenanne35 O kadar çok karar değiştirdik ki son kararımız 🐣Barlas Eymen KAYA🐣 oldu . Sizce nasıl hanımlar ☺️🙈 daha önce Demir Umut düşündük ama vazgeçtik Barlasın ve eymenin anlamı bizi cezbetti galiba