Sncr Aren Arden İsimleri şu an aklımızda ama anlamlarından da pek emin olamıyoruz her sitede farklı anlam çıkıyor. bilginiz var mı ?
Daniay Sncr Bende Aren koyacaktım ama vazgeçtik anlamından dolayı Eşim içine sinmediğini söyledi sanırım Ermeni ismi olarak geçiyormuş 😒
Mom8899 Sncr Biz de Yiğit Arel koyucaz, bu isimlere yakın olarak Arel düşünebilirsiniz isterseniz. Kökeni Türkçe, anlamı temiz ve dürüst demek.
Sncr Daniay Evet öyleymiş emin olamadık biz de galiba vazgeçtik, şu an ise Eşim Acar mı olsa diyo soyadımız Sancar uyumlu gibi görünüyor söylerken Acar Sancar
Mrymonek Suanlik eşim bulut ben Mete ismine sıcak bakıyoruz. Erkek ismi cidden zor hep kız isimlerine alistirmisim kendimi kız olsa aklımda birsuru vardı😁
Sncr Mrymonek Yaa ben de öyle diyorum ama sonrasında düşünüyorum evet erkek ismi de çok var ama içimize sinen yok yada anlam olarak uymuyor bize, Kız ismi de öyle galiba şu an çok var ama ince ayrıntılı düşününce onda da kararsız kalırdık kesin :)
Btnc1903 Sncr uyun efsane benim bir arkadaşım da ismi Ege soyadı Günegeydi bayılırdım uyumuna bence çok havalı 😎😂😍
Sncr Btnc1903 Yaa oda çok havalıymış 🤗 Bakalım evin içinde biraz seslenicem içime sinerse onu koyarız yoksa araştırmaya devam 🤷😅