Masal__ minikprensesimbenim markette satılan hazır güllaç yufkalarından aldım hazırladım evde sütünü cevizini :)
ege_ayaz_mom HappyMom oruç tutamıyorum ama bizimde akşam yemegimiz belki bilmeyeniniz vardır gaziantepliler gayet iyi bilir Şiveydiz Nohut Ve pirinç pilavı☺️
kelebeklerdeniz23 Patates yemeği, Yoğurtlu biber kavurması, Makarna Eşime de gelirken çiğköfte al dedim. O zaman salata yapmam diye düşündüm 😄 Bugün de böyle kolay menü olsun 🙈🙈
Masal__ minikprensesimbenim ben 2 lt süt 2,5 su bardağı şeker ile yaptım tam geldi ölçüsü aralarına da ceviz koydum
Dilek94- Bende açıkcası böyle bir konu açıldığı için rahatsızım pirzola yazan olmuş saç kavurma yazan olmuş.Allaha çok şükür ama alamadığımız ya da hiç alamayanda olabilir ne bileyim saçma bu menü fikri.
2prensesannesiiiii Dilek94- Ramazan bereketlidir onlar olmazsa uyacak menü seçilir bu kadar abartmaya gerek yok bence gayet güzel ne yapsam diye düşünürken buraya giriyorum ebimdw bulunan hangisiyse onu seçiyorum yapıyorum
Zezz sclzn bikere girdimmm derdi neyse milletin bana cvp veriyo..ben mom yonetici post acana sordum..ne anladi acaba millet anlamadim gebelik yerinde kimin ne pusirdiginden banane yoksa.
Fatmaaaaa123 Zezz valla benim işime yaradı bu post her gün ne yapsam die dusunmucem hangi menü hoşuma giderse onu yapicam
minikoglumm HappyMom fırında tavuk patates, pirinç pilavı, mantar çorbası. Eşim için daha çok ben tutmuyorum 23+1♥️
Annesininkuzusu01 HappyMom Kremalı Domates Çorbası Dana Rosto Patates Püresi Yeşil Salata Tatlı:Tiramisu