Anne2727_ Rahime63_63 Merhaba benim önerim Gün kurusu kayısı ve kuru üzümü kaynatarak hoşaf yapın gün içerisinde bol tüketin Çözüm olur inşallah
Asyaayaz1 Zhradc canm elinde ne kadar kıyma varsa tavada kavuruyorsun Rengi döndüğü zaman domates soğan ve yeşil biber küp küp doğrayıp içine katıyorsun tuz karabiber pulbiber bi iki dk kavurduktan sonra yarım çay bardağı su koy bi iki dk bekle altını kapat patatesi yuvarlak olarak doğra 4 5 orta boy yeter tavada kızart çok pişmiş olmasın orta boy tepsine diz kıymayı üstüne tamamen dök onu üstüne tekrar patates diz yarım bardak salçalı suyla fırına at 200 derece 15 20 dk yeterli piştiğini anlarsın
MerveRt Maece basmati pirincini hangi marka kullanıyorsunuz. Hangi markayı denediysem hepsi çamur kokuyor bana 😔
Kvsraykt Buse_oruc Aynı benim düşünceden doktor eksik olan vitamin desteği alındığı sürece bende böyle düşünüyorum ve tutuyorum
Decucude Gzey123 patlıcan hem tüketilen besinlerde hemde tüketilmeyen besinler arasında yer alıyor o yüzden bende korktum
kubrabahadir MomsAli 😂 normalde sürekli sorarım ne istiyorsun diye farketmez der geçer ilk kez sipariş aldım 😂
Mom54544 Bugün hazıra kaçıyorum 😂 eşim patates kızartması yanında da milföy pizza istedi yaşasın 💃benimde dünden yemeğim var zaten onu yerim 😌 çok şükür rabbim kimseyi aç açık bırakmasın
Zezz sclzn bikere girdimmm derdi neyse milletin bana cvp veriyo..ben mom yonetici post acana sordum..ne anladi acaba millet anlamadim gebelik yerinde kimin ne pusirdiginden banane yoksa.
Mumeray Çorba(ne yapsam karar veremedim)😁 köfte, patates Bana salata, eşime turşu Kaymaklı ekmek kadayıfı olmazsa olmaz içecekler yanında 😉 herkese hayırlı iftarlar şimdiden 🤗
sclzn Yine burdan ekmek cıkmadı bana yapcak yemek bulamadım kızlaarr 🥺🥺🥺🥺 yalnız hemen hemen herkesin menüsü benziyor 🤭☺️ Afiyetler olsun 💐🥰
Esraesra1 Bende hamur yoğurdum. Kiymali pide yapcagim. Sahur icinde peynirli yapacagimm. Yanina cay corba birseyler eklerim artik 😋