Mervesabuncuu Esra50 ben deli gibi tatlı yerim kesin çıkar diyordum ama çıkmadı. Hamile olan bir arkadaşım var onda da tam tersiydi çıktı. Maalesef belli olmuyor. İnşallah çıkmaz kendinizi midem bulanır diye düşünüp olumsuz yöneltmeyin İnşallah mideniz bulanmadan olursunuz 🙂
Esra50 Mervesabuncuu Tatlıyla pek aram yok ya ondan öyle düşünmüştüm canım da inşallah bulanmaz hamileliğimin başından beri bulantı beni mahvetti ya korkuyorum açıkcası.
Esra50 Fundacivi İlk 3 gün çok ağırdım canım da 2 gündür daha iyi gibiyim ama doktor sadece çok kötü oldğunda günde 1 kez parol içebilirsin dedi 3 bardağı geçmeyecek şekilde de ıhlamur ya da nane limon iç dedi , onlarla biraz toparlandım canım.
Fundacivi Esra50 çok şükür Kİ toparlamışsın geçmiş olsun canım ben antibiyotikmiş parola toparlayabildim 🤦♀️
Mervesabuncuu Esra50 daha yeni belki 4-5 aydan sonra bulantin geçer. Herkesin hamileliği maalesef farklı inşallah tez zamanda bulantin geçer
Leylademir Mervesabuncuu canım şeker yüklemesi için aç mı tok mu gittin bilgi verebilir misin?yarın gidicem hastaneye şeker yüklemesi için
Mervesabuncuu Leylademir ben gece 12den sonra yemeği kestim içmeyi kestim Sabah şu bilr içmiyorsun en erken saatte gidin bana 75ml lik bir şeker yüklemesi yapıldı. 3 saat orda kaldım Hee saat kan alındı. Erken gidin ki çok aç kalmamış olun
Esra50 Fundacivi Seninki daha da zor geçmiş canım aman bi daha gelmesinde hamileyken daha zor oluyor ama aklında bulunsun canım grip gibi durumda ben bide ayağımın altına limon sürdüm onunda etkisi var
Aleovera Asyaayaz1 gittigim hastane uzak die devlette yaptrdm.bana önce devlette 50gr glukoz yapıldı içeceği eczaneden aldim.sonucum yüksek çıkınca dün özelde 100gr yapildi icecegi yine kendim aldim. Aç gidiliyor.
Fundacivi Esra50 yapmadığım şey kalmadı canım🤦♀️ 5 gün idare ettim ama baktım durum iyice kötüye gidiyor en sonunda hastaneye gidip antibiyotik almak durumunda kalmıştım. Rabbim kimseye vermesin sağlığımızı elimizden almasın inşallah 🙏
Esra50 Fundacivi Amiin inşallah canım benim hastalık çok zor hele hamileyken daha da zor rabbim herkese şifa versin inşallah 🤲🏻🤲🏻