zippirana Guleserrr bende hep erkek bebek gördüm sunnet bile ettirdim o derece 😂😂 ama kızım olacak Allah’ın izniyle 😍😍😍 ilk kızımda kız görmüştüm ama 😍
Guleserrr minikanne_ benimki de göstermedi dönmüyor dedi doktorum sonra karnıma pıt pıt vurdu arkası dönük sanki kız gibi ama emin değilim dedi ☺️
minikanne_ Guleserrr yaa hadi hayırlısı olsun, Rabbim gönlüne göre versin, sağlıkla al kucağına inşallah 😇 Bende bir sonraki gittiğimde öğreneceğim gösterirse inşallah..
zippirana Guleserrr Sorma bizim icinde şok oldu ki diger hamileligimle çok farklıydı bu her gören kesin erkek dedi tabi ister istemez cevreden de etkileniyorsunuz 🙈
siractuba uykusuz1parol ben oğlumda erkek bebek gördüm olede oldu ve yüzü aynıydı sadece gamzesi vardi oğlumda yok suan kizim olucak öğrendikten sonra kiz bebek gördüm 🥰
Guleserrr minikanne_ bende 16 ıncı haftamda net öğrenirim inşallah canım ☺️ Hepimiz için hayırlısıyla gönlümüzden geçeni nasip etsin rabbim 🤲
yagizinannesii Guleserrr bende kız bebek gördüm rüyamda genellikle rüyalarıma malum olur. Ama bakalım kısmet 💕
Cimen_bebek Guleserrr Ben erkek bebek emziriyordum, sallıyordum kucağimda rüyamda ve oğlum olucak simdi nasipse 🙏😊
yagizinannesii Guleserrr şuan 13+5teyiz. Mayısın ilk haftası tekrar gideceğim kontrole muhtemelen belli olur diye umuyorum.
Guleserrr zippirana aynı benimki de öyle oldu canım iki kızımda hiç zorlanmadım mide bulantısı olmadı ama bu çok zor geçiyor