Momandmom Guleserrr ben de iki defa erkek çocuğunun bezini değiştirirken gördüm kendimi 10+6 dayım artık meraktan rüyalarım artıyor biranönce öğrenmek için sabırsızlanıyorum
minikanne_ Guleserrr bende bugün çok minnoş bir erkek bebiş gördüm rüyamda 🙈🙈 2 saatte bir emzirmeye çalışıyordum..
perilice123 Guleserrr ben hamile olduğumu bilmeden erkek bebek doğurduğumu gördüm. Oğlum oluyor.😂 Ama benim genel olarak 6.hissim yüksek ve rüyalarım çıkar herkese böyle olur mu bilemem tabii☺️
Guleserrr uykusuz1parol ay ne anlama geliyo diye baktım tersi yazıyor 😂 kız bebek doğurmak bebeğinin erkek olacağına, erkek bebek doğurmak kız olacağına yazıyor 🙄
uykusuz1parol Guleserrr benimki tersi çıktı tabi çokta inanmamak lazım ama şu yüzük birde birşey takvimi vardi neydi çin miydi onlardan da bakıyordum öyle merakima kendi kendime mutlu oluyordum orda da kız çıkıyordu rüyalarimda erkek gorüyordu😀
Guleserrr Momandmom bende sabırsızlanıyorum ya dün doktora gittim yüzde elli yüzde 60 kız dedi ama yanılma olabilir dedi çatlıyorum ☺️
Guleserrr uykusuz1parol gerçekten mi ya valla internette de öyle yazıyor hamile kadının kız bebek doğurması bebeğinin erkek olacağına, erkek bebek doğurması kız olacağına diyor ☺️ Sizin kesinleşti mi kaçıncı haftanızdasınız
Guleserrr uykusuz1parol çin takvimine pek inanmıyorum canım ya 🙄 çok merak ediyorum cinsiyeti ama yapcak bişey yok 😂
siractuba uykusuz1parol ben oğlumda erkek bebek gördüm olede oldu ve yüzü aynıydı sadece gamzesi vardi oğlumda yok suan kizim olucak öğrendikten sonra kiz bebek gördüm 🥰
uykusuz1parol Guleserrr Valla Rabbim önce herkese sağlıkli hayırlı evlat versin bizim gönlümüzden geçen hep kızdı eşim sevgililik zamanlarımizda bile derdi kiz babasi olmak istiyorum diye 😊
Guleserrr perilice123 sizin hisler baya kuvvetli 🥰 ben hiç rüya görmem ama hamile olunca görmeye başladım nerdeyse her gün
Zeynep_yvz perilice123 benimde ruyalarim.cikar oglumda mavi renk gormustum.kizimda hep kizim olacagini kiz bebek dogurdugumu goruyordm kizim oluyo🤗🤗🤗
Guleserrr uykusuz1parol aminnn 🤲🤲 ne güzelmiş allah dualarınızı kabul etmiş 🥰 benim de iki kızım var bu üçüncü gebeliğim☺️
Guleserrr minikanne_ benimki de göstermedi dönmüyor dedi doktorum sonra karnıma pıt pıt vurdu arkası dönük sanki kız gibi ama emin değilim dedi ☺️