Senemolcay Busraodem iyi maşallah 🧿 benim çok güzel geçiyo bebeğim hareketmese hamile oldugumu unutuyorum bazen😃 benimde sadece mesanemde baskı oluyo aşırı tuvaletim geliyo gibi oluyo onun dışında bişey yok çok şükür ☺️
Sevgikaya1525 Fatos_teke46 kız bende istyrdum hep içimden kız geçiyordu elim hep kız eşyalarına giderdi hp rüyamda kız görürdm ama bi baktm süpriz oğluluma hamileymişim
Fatos_teke46 Sevgikaya1525 ya maşallah sağlıkla kucağınıza alırsınız ins 😍😍😍💖 doktor bugün gördü cinsiyeti ama bn ogrenemedm eşime söylendi hayırlısı ins 😍🙈
Aryas Sevgikaya1525 Benin’de kız olcak gibi hissettik kız istedik ama herşey nasip kısmet oğlan çıktı bütün iyice netleşti doktor da hayırlısı olsun bizler için
Sevgikaya1525 Aryas ya hayrlısı olsun cnn ewlat sonuçta kız erkek farketmez insanın içinde harket etmesi bille çok gzl.duygu kuzum benimde herşey kızı gösteri mide bulantılarım ekş ve tuzlu aşerme mide yanması😂ama oğluşunuz oluyor dedi doktor
Mapsel Dseker yok belli değil 12 haftalık iken gittim doktora çok erken dedi cinsiyet için. Anlayamadım ki çoğu doktor 12 haftada tahminde bılunuyormuş 😊
Busraaa__ Mapsel Bizde 19 haftalik olduk en son gittigimde 17 haftalikti ne zaman sorsam duymamazliktan geliyordu veya cihaz eski diyordu simdi 19 olduk özele gidicem inşallah bi kac gun sonra öğrenirim insallah ☺